Καρβαλιάλ: Αποκάλυψη για Φορτούνη και Ποντένσε

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν από ένα ημίχρονο και όλα έμειναν ανοιχτά για την πρόκριση με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να μην απογοητεύει στο ντεμπούτο του σε ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Πορτογάλος τεχνικός έστησε καλά την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο και σε αυτό πέτυχε και το γκολ. Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν όρθιοι από τη Λεωφόρο και πήραν ένα μικρό προβάδισμα έχοντας τη ρεβάνς στην έδρα τους.

Μεγάλες εκπλήξεις είχε στην ενδεκάδα

του ο Καρβαλιάλ. Εκείνο που ελάχιστοι θα περίμεναν ήταν ότι θα άφηνε στον πάγκο Φορτούνη και Ποντένσε.

Αυτή η έμπνευση δεν του στοίχισε. Αντιθέτως, τον βοήθησε να διαχειριστεί καλύτερα τον αγώνα. Έχοντας περισσότερους χαφ ο Ολυμπιακός πήρε τον έλεγχο.

Φυσικά του έγινε και σχετική ερώτηση μετά το τέλος του αγώνα για τους δύο ποδοσφαιριστές. Εκεί ο Καρβαλιάλ εξήγησε μέσω της το σκεπτικό του: «Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε, και το πλάνο μας ήταν να βάλουμε μέσα τους παίκτες που είχαν πιο πολύ ενέργεια. Νομίζω ότι βγήκε σε καλό γιατί κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Όμως στη συνέχεια έπρεπε να γίνουν αλλαγές».

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δέχτηκε και πάλι γκολ από κόρνερ. Το είχε πάθει και με την ΑΕΚ. Γι’ αυτό ο Καρβαλιάλ είπε ότι «είναι αλήθεια, δεχτήκαμε και στα προηγούμενα ματς γκολ από στημένες φάσεις και είναι κάτι που δουλεύουμε και προσπαθούμε να διορθώσουμε».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα