Κουλιεράκης: 100 να πέσεις, 101 να σηκωθείς!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της μεγάλης ευρωπαϊκής νίκης του ΠΑΟΚ επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90+2′.

Ο νεαρός δείχνει πιο «ώριμος» από ποτέ. Και δεν είναι μόνο το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό γκολ που πετυχαίνει, αλλά ο τρόπος που αντιδράει στον αγωνιστικό χώρο.

Στο ματς κόντρα στους Γερμανούς, ήταν εξαιρετικός, κερδίζοντας

όλες τις μονομαχίες και δείχνοντας τρομερό πάθος.

Τη μία και μοναδική στιγμή που έκανε λάθος, παραλίγο να το «πληρώσει» ο Δικέφαλος, αφού οι Γερμανοί ισοφάρισαν στο 68ο λεπτό.

Ωστόσο, ο ίδιος όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά συνέχισε στο ίδιο… τέμπο και μάλιστα βγήκε «μπροστά», μετατρέποντας τον εαυτό του σε «ασπρόμαυρο» ήρωα.

«Άλλαξα… θέση το μυαλό μου αμέσως μετά το λάθος, έμεινα ψύχραιμος και διόρθωσα το λάθος μου με ένα γκολ», ήταν μερικά από τα λόγια του, ενώ δήλωσε πως ένιωθε «αποφασισμένος» να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. «Ήμουν αποφασισμένος πως μόνο έτσι θα το διορθώσω το λάθος μου. Με γκολ. Στη φάση που το πέτυχα, το πίστευα, είπα τον Τσιγγάρα μου κάνε μου μπλοκ για να βρεθώ στη φάση και έτσι έγινε και την έσπρωξα στα δίχτυα», τόνισε.

Ο 19χρονος έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως… δεν μασάει, χτίζοντας μία νοοτροπία μεγάλου αθλητή. Πως από τα λάθη πρέπει να πέφτει μία φορά, αλλά να σηκώνεται 10!



Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα