Λιβάι Γκαρσία: Θα φέρει πρόταση στην ΑΕΚ για να πάρει μεταγραφή

Μήπως αυτό είναι το καλοκαίρι της μεταγραφής για τον Λιβάι Γκαρσία; Θα το μάθουμε. Πάντως, ο επιθετικός της ΑΕΚ ψάχνει τις πιθανότητές του για μεταγραφή στο εξωτερικό. Υπάρχει ενημέρωση πως θα σκάσει μεγάλη πρόταση. Ωστόσο, δεν ξέρουμε τι θα πράξει η Ένωση…

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Δεν έχει καμία σχέση με το περυσινό άλογο που έκανε την απόλυτη διαφορά, γι αυτό ήρθε και η τεράστια πρόταση της Λανς και η ΑΕΚ

κατέκτησε το νταμπλ. Δεν έχει φυσικά το ανάλογο impact στην διεθνή αγορά σε σημείο να ΄χουν εμφανιστεί δύο προτάσεις άνω των 10 μυρίων (σ.σ.: η μία από την Λανς ξεπέρασε και τα 15 «χαρτιά»).

Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος (26 πλέον). Πραγματοποιεί μία χρονιά «σβηστή» για τα κυβικά του (25 ματς/14 γκολ) σε Super League 1 και τις υπόλοιπες διοργανώσεις.

Λιβάι Γκαρσία: Ακόμα σκέφτεται τη μεταγραφή!

Ο Λιβάι Γκαρσία μολονότι πέρυσι τον Αύγουστο προχώρησε σε ανανέωση συμβολαίου με τους εν Ελλάδι συνεργάτες (Τάι και Δημητρίου) δεν έχει βγάλει από το μυαλό του τη λέξη μεταγραφή. Ανάλογη είναι και η επιθυμία της φαμίλιας του.

Φυσικά με την ΑΕΚ να ΄χει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο μια και το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2028. O Λιβάι Γκαρσία ακόμη και σε σεζόν με χαμηλές στροφές παραμένει ένα μεταγραφικό asset.

Σε σημείο που τουλάχιστον δύο γραφεία εξωτερικού μέσω συμπαικτών του έχουν αξιώσει ακρόαση. Μάλιστα με το ένα εξ αυτών, ο 26χρονος επιθετικός της ΑΕΚ έχει προχωρήσει παραπάνω τη συζήτηση, έχοντας δώσει mandate με την προοπτική να εμφανιστεί πρόταση αγοράς.

Κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη της εν λόγω απόπειρας, αλλά το σίγουρο είναι πως ο «Δικέφαλος» δεν πρόκειται να ψηθεί εύκολα.

Διότι, μην ξεχνάμε πως η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (σ.σ.: πασχίζει για την οικονομική της επιβίωση) διατηρεί το 40% ποσοστό μεταπώλησης. Πάντως, έγινε η σέντρα με τον Λιβάι Γκαρσία και φέτος να διατηρεί τα σκήπτρα του πρωταγωνιστή στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα