Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ με ενισχυμένες αποδόσεις!

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το παιχνίδι με την Άρσεναλ μοιάζει άβολο και οι λόγοι είναι αρκετοί. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και αυτό επιβεβαιώθηκε και την περασμένη Δευτέρα όταν ηττήθηκε 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας.

Η ήττα στο συγκεκριμένο ματς αύξησε την κριτική στον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ, αφού η ομάδα έπεσε στην 8η θέση και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν. Επίσης,

στο θέμα της αντιπαλότητας, η Γιουνάιτεντ με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άρσεναλ θα βοηθήσει τη συμπολίτισσα και μισητή της αντίπαλο, Σίτι, να κατακτήσει την Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 1:6.50 Χ:5.50 2:1.40

Η Άρσεναλ με 83 βαθμούς φλερτάρει με την κορυφή της βαθμολογίας και με δεδομένο ότι έχει ένα ματς περισσότερο από την Σίτι σκέφτεται μόνο το «τρίποντο». Οι Gunners στο Old Trafford παίζουν το ματς της χρονιάς και μετά τις 4 σερί νίκες θα μπουν με το πόδι στο γκάζι στο τερέν. Το τελευταίο τους δείγμα ήταν η εντυπωσιακή επικράτηση με 3-0 κόντρα στην Μπόρνμουθ, ενώ οι παίχτες του Μίκελ Αρτέτα στα 4 τελευταία ματς έχουν δεχθεί μόλις 2 γκολ! Μεσοεπιθετικά οι Όντεγκαρντ, Τροσάρντ, Σάκα, Χάβερτς έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα ικανό να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα.

Η παραδοσιακή μάχη ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ έχει μοιράσει απλόχερα συγκινήσεις. Σε 197 παιχνίδια η Μάντσεστερ μετράει 83 νίκες (56 εντός), οι Gunners μετρούν 68 επιτυχίες (16 εκτός) και 46 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Premier League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα