Μεντιλίμπαρ: Η αναφορά για το μέλλον του και ποια είναι τα νέα του θέλω

Μεντιλίμπαρ: Η αναφορά για το μέλλον του και ποια είναι τα νέα του θέλω σχετικά με αυτό.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, σε ανύποπτη στιγμή αναφέρθηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον προπονητή του μπασκετικού Ολυμπιακού, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

Μάλιστα, ο Βάσκος προπονητής των ερυθρόλευκων ευχήθηκε να

μείνει και αυτός στον Ολυμπιακό όσα χρόνια είναι και ο Μπαρτζωκας.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει υπογράψει το δεύτερο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, διάρκειας έως το 2025.

Το πρώτο συμβόλαιο ήταν έως το καλοκαίρι που έρχεται, όμως μετά το 1-4 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα χέρια με το Μεντιλίμπαρ για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.

Τώρα, μετά τη μυθική πορεία των ερυθρόλευκων, από το παιχνίδι με την Μακάμπι στη Σερβία (σ.σ. επαναληπτικός του 1-4), ο Μεντιλίμπαρ, όντας απόλυτα ικανοποιημένος και εισπράττοντας κάθε ώρα και στιγμή την αγάπη του κόσμου, έθεσε θέμα… παραμονής του στον Ολυμπιακό για περισσότερα χρόνια.

Τέσσερα χρόνια είναι στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας και δύο πιο παλιά, σύνολο έξι. Το πάνε για… πενταετές μάλλον το συμβόλαιο του Μεντιλίμπαρ σε λίγο καιρό και αυτό είναι το… σωστό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Βάσκος δεν καταλαβαίνει από συμβόλαια. Δεν είναι τέτοιος τύπος. Είναι γνώστης, απλός, αληθινός, άμεσος αλλά πάνω απ’ όλα ο αναμορφωτής του Ολυμπιακού και γι αυτό είναι τρομερά αγαπητός από παίκτες και οπαδούς.

Διαβάστε επίσης:

Ο Βαλβέρδε αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ: «Εκπληκτικό αυτό που έκανε ο ίδιος και η δεύτερη ομάδα μου» (vid)

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Το ξέκοψε η UEFA για τον τελικό της OPAP Arena – Το ανακοίνωσε πριν λίγο

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεντιλίμπαρ,mentilibar