ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Και όμως ο Ολυμπιακός πάει με εντολή Μαρινάκη για τη νίκη και ας παίξει αναγκαστικά με τα δεύτερα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Και όμως ο Ολυμπιακός πάει για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη αναγκαστικά με τα… δεύτερα του αφού στη θρυλική επικράτηση επί της Άστον Βίλα την Πέμπη, οι ερυθρόλευκοι έχασαν κάποιους παίκτες από τραυματισμούς.

Στον αγώνα με τον πολύ καλό ΠΑΟΚ,

ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει διαθέσιμους, εκτός από τους τραυματίες Φρανσίσκο Ορτέγκα και Ομάρ Ρίτσαρντς κατά πάσα πιθανότητα και τους Κίνι, Τσικίνιο, οι οποίοι νιώθουν ενοχλήσεις, με την περίπτωση του Τσικίνιο να κρίνεται ως πιο σοβαρή, αλλά και τον Ιμπόρα, ο οποίος έχει ανάγκη ξεκουρασης.

Αν αναλογιστεί κανείς το παιχνιδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης αλλά και αυτό της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, πριν τον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα, είναι αντιλειπτό πως ο Μεντιλίμπαρ θα πρέπει αναγκαστικά να κάνει το γνωστό του ροτέισον και σε άλλα παιχνίδια εκτός από αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Όμως, η εντολη που έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ξεκάθαρη. Πάμε για τέσσερις νίκες.

Ούτε τρεις, ούτε δύο. Τέσσερις.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τα… δεύτερα στην Τούμπα, όμως το ροτέισον του Μεντιλίμπαρ έχει δημιουργήσει την αίσθηση μεταξύ των παικτών πως δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Δεν υπάρχουν δεύτερα στον φετινό Ολυμπιακό. Όλοι ξέρουν τους ρόλους τους και όλοι έχουν εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη του Βάσκου προπονητή.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα πάει για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ώστε να μείνει εντός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, μπορεί και με κάποιον από την Κ19 στην ενδεκάδα του.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Βήμα βήμα υλοποιείται ο σχεδιασμός του Αντόνιο Κορδόν και ας μην το ήξερε σχεδόν κανείς

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Όλο το σύστημα της ΑΕΚ προσπαθεί να μη γίνει ο τελικός στην OPAP Arena; Τεράστιες πιέσεις από τον κόσμο της ΑΕΚ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα