Ο Μασούρας και πάλι στα ραντάρ της Τραμπζονσπόρ

20:18 8/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν το πρόσωπο του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Από τα καλύτερά του ματς με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων». Ο Μασούρας είναι ο παίκτης που μειώνει σε 1-2 πριν τη λήξη του ημιχρόνου και βάζει το τετ α τετ μετά την ασίστ του Φορτούνη. Είναι εκείνος που στοπάρει την μπάλα και νικά ξανά τον Στάνκοβιτς, στη φάση που ακυρώθηκε το τέρμα για χέρι. Και ακόμα συζητιέται.

Ο Μασούρας ήταν γενικά

καλός με την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός από τη δεξιά πλευρά ήταν επικίνδυνος ειδικά όταν πήγαινε προς τα εκεί και ο Φορτούνης. Αλλά γενικά ο Μασούρας ήταν καλός. Ο διεθνής άσος πάτησε τα 30 πλέον. Είναι στον Ολυμπιακό εδώ και μια 5ετία. Φέτος έχει 26 ματς με 7 γκολ και 4 ασίστ. Με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» έχει ήδη κάνει 236 εμφανίσεις. Πολλές. Ο Μασούρας έχει σκοράρει 54 γκολ και έχει δώσει 29 ασίστ. Ακούει πολλά. Έχει ακούσει ακόμα περισσότερα, φέτος πάντως κάνει έως τώρα μια από τις καλύτερες σεζόν στην ομάδα.

Ο Μασούρας για Τραμπζονσπόρ

Το ζήτημα είναι πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Το καλοκαίρι. Από τον Ιανουάριο έχει δικαίωμα να υπογράψει μάλιστα και σε άλλο σύλλογο μια και έχει μπει στο τελευταίο 6μηνο της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό ακριβώς το καθεστώς προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Τραμπζονσπόρ. Η Τουρκική ομάδα έχει φουλ Έλληνες στο ρόστερ. Ο Μπακασέτας, ο Φούντας, ο Κουρμπέλης που πήγε στην Καραγκιουμρούκ αλλά ως δανεικός.

Η Τραμπζονσπόρ έχει τον Μασούρα στη λίστα της εδώ και καιρό. Προσπάθησε να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι με επίσημες προτάσεις. Δεν τα κατάφερε. Επανέρχεται. Η Τράμπζον θέλει να εκμεταλλευτεί πως ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει συμφωνήσει μαζί του για νέο συμβόλαιο. Γενικά είναι ένα θέμα που παίζει. Και όσο δεν κλείνει μια νέα συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μασούρα θα συνεχίσει να υπάρχει.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα