Όλοι περίμεναν στον ΠΑΟΚ τι θα πει ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική Ελληνική ομάδα που πριν τη σέντρα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων έχει κερδίσει το εισιτήριο για τη συνέχεια. Δεδομένο αυτό, παίζει χωρίς άγχος με την Ελσίνκι για να δώσει χαρά στον κόσμο, που όπως είπε και ο Κουλιεράκης (ο οποίος είναι στη λίστα πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων) θα κάνει καιρό να τους δει ξανά.

Και πάνω σε αυτό το θέμα φυσικά και μίλησε ο Λουτσέσκου. Ήταν το σίγουρο. Αν ένα πράγμα ήταν δεδομένο, ήταν πως ο Ρουμάνος προπονητής θα έλεγε πολλά και διάφορα

για το κεκλεισμένων που αποφάσισε, λανθασμένα βέβαια, η Κυβέρνηση.

Αυτό ότι ο ΠΑΟΚ αδικείται περισσότερο από όλους ήταν αυτό που περίμεναν να ακούσουν όλοι. Ο Λουτσέσκου είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ουσιαστικά έχει αναλάβει και το ρόλο του spokeperson του κλαμπ.

Αυτά που λέει ο προπονητής είναι που δημιουργούν το μεγαλύτερο impact και όχι μόνο επειδή τα λέει ο τεχνικός της ομάδας.

Είναι πως τα λέει, το γεγονός πως μιλάει με κάθε ευκαιρία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το πρωτάθλημα του 2018. Αλλά και άλλα διάφορα.

Ε, το τι θα έλεγε ο Λουτσέσκου για το κεκλεισμένων ήταν κάτι που περίμεναν οι περισσότεροι και το πιο σημαντικό ήταν πως είπε αυτά που ήθελε να ακούσει ο κόσμος.

Βέβαια, το να παίξει ο ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο κανένα ντέρμπι ενώ όλα στην Αθήνα και τον Πειραιά, τα είχε παίξει με αντίπαλους οπαδούς, είναι όντως άδικο.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλοι, ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου,oloi, paok, loutseskou