Ολυμπιακός: Ο ρόλος του Κορδόν στις μεταγραφές του Ολυμπιακού – Όχι σε μία ή δύο αλλά σε όλες – Τι λέει ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός: Ο ρόλος του Αντόνιο Κορδόν στις χειμερινές μεταγραφές του Ολυμπιακού μετά την έλευση του Πέδρο Άλβες και την ενεργοποίηση του Ζόρζε Μέντες.

Ο Αντόνιο Κορδόν ήρθε το καλοκαίρι και πήρε τα κλειδιά του Ολυμπιακού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για να χτίσει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα

και Ευρώπη.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός προχώρησε τις καλοκαιρινές μεταγραφές του στη λογική Κορδόν, δηλαδή πολλοί νέοι παίκτες (σ.σ. και κάποιοι έμπειροι ως δανεικοί ή με ετήσια συμβόλαια) ώστε ο Ολυμπιακός να δώσει υπεραξία στους νεαρούς και να έρθουν μεγάλες προτάσεις αγοράς τους στους ερυθρόλευκους.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, η επιλογή του Αντόνιο Κορδόν για τον πάγκο των ερυθρόλευκων απομακρύνθηκε μετά από μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και στη θέση του ήρθε ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Αλλαγή όμως είχαμε και στη θέση του αθλητικού διευθυντή των ερυθρόλευκων, καθώς ένα σοβαρό προσωπικό ζήτημα ανάγκαζε τον Αντόνιο Κορδόν να μένει πολύ καιρό στην Ισπανία.

Στην Ελλάδα βέβαια, όλον αυτόν τον καιρό που ο Κορδόν βρίσκονταν στην Ισπανία, παρέμενε (σ.σ. και παραμένει) ο Ινγάθιο Ναβάρο, δεξί χέρι του Αντόνιο Κορδόν.

Έτσι, ο Ολυμπιακός προχώρησε και στην προσθήκη νέου αθλητικού διευθυντή, του Πορτογάλου Πέδρο Άλβες.

Ολυμπιακός: Ο ρόλος του Κορδόν στις μεταγραφές του Ολυμπιακού – Όχι σε μία ή δύο αλλά σε όλες – Τι λέει ο Μαρινάκης

Τότε ήταν που πολλοί σκέφτηκαν πως ο Αντόνιο Κορδόν αποτελούσε παρελθόν από τους ερυθρόλευκους, καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο Ολυμπιακός θα είχε δύο… αθλητικούς διευθυντές. Όμως δεν ήταν έτσι.

Τι είχε συμβεί λοιπόν;

Ο Αντόνιο Κορδόν με την έλευση του Πέδρο Άλβες αναβαθμίστηκε σε επιβλέποντα όλων των ομάδων ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πάλι, πολλοί είπαν, πως αυτή η αναβάθμιση ήταν μία εύσχημη απομάκρυνση του Αντόνιο Κορδόν. Ούτε αυτό όμως ήταν.

Ο Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται σε απευθείας επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δίνοντας του τα τελικά ΟΚ για τους παίκτες που προτείνουν οι αθλητικοί διευθυντές των ομάδων του προέδρου του Ολυμπιακού.

Θέλει ο Άλβες να φέρει τον Άντρε Όρτα. «Κάνει;», ρωτάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Αντόνιο Κορδόν. «Κάνει» απαντά ο Ισπανός και δίνεται το ΟΚ στον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή των ερυθρόλευκων να προχωρήσει την μεταγραφή.

Έτσι, ο Αντόνιο Κορδόν, χωρίς να φαίνεται έχει συμμετοχή σε όλες τις μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρόλευκων.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Μπρνιτς

Με τέτοιες εμφανίσεις ο Ναβάρο δεν μπαίνει στη λίστα για το Conference

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Κορδόν, Ολυμπιακού –, Μαρινάκης,olybiakos, kordon, olybiakou –, marinakis