Ολυμπιακός: Πώς το ιατρικό τιμ που είχε φέρει ο Μαρτίνεθ πήγε να κόψει την μπάλα στον Ιμπόρα

Ολυμπιακός: Πώς το ιατρικό τιμ που είχε φέρει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό, πήγε να κόψει την μπάλα στον Ιμπόρα, καθώς δεν είχε γίνει καλή εκτίμηση του τραυματισμού του τον Σεπτέμβριο, γι αυτό έχασε σχεδόν όλη τη χρονιά.

Ευτυχώς βέβαια, όλοι αυτοί οι… περίεργοι συνεργάτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έφυγαν από του Ρέντη και ο Ιμπόρα επανήλθε μετά την διακοπή του

χειμώνα.

Και όχι μόνο επανήλθε αλλά ήταν και ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο μυθικό αγώνα των ερυθρόλευκων με την Άστον Βίλα (2-0) που έστειλε την ομάδα του Πειραιά στον τελικό της OPAP Arena.

Ο Ιμπόρα, με τις 400 συμμετοχές στη La Liga, τα τέσσερα Europa και το ένα ΟΥΕΦΑ Σούπερ Καπ παραλίγο να… φύγει τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό ως αποτυχημένος.

Ο τραυματισμός του στις αρχές της σεζόν δεν αντιμετωπίστηκε σωστά, με αποτέλεσμα ο Ιμπόρα να ταλαιπωρηθεί και να μην μπορει να προσφέρει.

Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό ο Ιμπόρα δεν βρήκε ομάδα τον Γενάρη (αυτός ήταν ο λόγος που και ο Κίνι δεν έφυγε από τον Ολυμπιακό) και έμεινε στον Ολυμπιακό. Ευτυχώς που ήρθε ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ που… έχει μάτι και ευτυχώς που άλλαξε το ιατρικό τιμ στους ερυθρόλευκους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Φορτούνης: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό – Μετά τον τελικό οι ανακοινώσεις!

Τρελαμένος ο Τάκης Τσουκαλάς μετά την πρόκριση: «Σε τελικό Ευρώπης ο Ολυμπιακός, χωρίς Παττακό και Παπαδόπουλο»

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα