Eurovision: Τα λάθη που πρέπει να αποφύγει η Μαρίνα Σάττι στον τελικό

Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό της Eurovision σήμερα (ΕΡΤ1, 22:00) με τη Μαρίνα Σάττι να καλείται να βγάλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να αποφύγει τα λάθη.

Το «Ζάρι» σαρώνει τις προβολές στο Youtube στην εμφάνιση του ημιτελικού την ώρα που τα προγνωστικά δείχνουν ακόμη την Ελλάδα

μέσα στην δεκάδα. Ο ανταγωνισμός βέβαια είναι τεράστιος ενώ υπάρχουν 3 ξεκάθαρα φαβορί αυτή τη στιγμή για τη νίκη: Κροατία, Ισραήλ και Ελβετία.

Ωστόσο στο παρελθόν έχουμε δει ανατροπές. Η Μαρίνα Σάττι και η ελληνική αποστολή πρέπει να επικεντρωθούν στη δική τους παρουσίαση και να τα δώσουν όλα για το καλύτερο καθώς τα αποτελέσματα από τον ημιτελικό δεν ήταν ευχάριστα. Πώς θα βελτιωθεί κι άλλο όμως εμφάνισή μας μετά από τις νέες πρόβες;

Eurovision: Αυτά πρέπει να προσέξει η Σάττι

Τα μικρά λαθάκια του ημιτελικού ήταν εμφανή. Το μονόπλανο που έχει επιλεχτεί από την άλλη φάνηκε ότι είχε μεγάλη δυσκολία στο συντονισμό της τραγουδίστριας με τον καμεραμάν.

Τα πολύ κοντινά πλάνα δε κρύβουν τίποτα δυστυχώς. Η Μαρίνα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική όταν πλησιάζει η κάμερα και να μείνει συντονισμένη μαζί της χωρίς να τη «χάνει» από τα μάτια της πάνω στο χορευτικό.

Η φωνή της Μαρίνας είναι σε καλύτερη κατάσταση και δύσκολα θα δούμε κάποιο μεγάλο λάθος στα φωνητικά αφότου δεν είδαμε στον ημιτελικό. Το βάρος λοιπόν πέφτει ξανά στη χορογραφία. Στον ημιτελικό η τραγουδίστρια βιάστηκε με το μαντήλι κάτι που θα πρέπει να προσέξει σήμερα.

Το μεγαλύτερο θέμα βέβαια που υπήρξε ήταν ότι δεν κρατούσε το μικρόφωνο κοντά στο στόμα σε πολλές φράσεις λόγω της έντονης χορογραφίας με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές καταλήξεις και φωνητικά. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε από την πρώτη στιγμή και αναμένουμε να δούμε πως θα διορθωθεί απόψε.

Όπως και να ‘χει ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Μαρίνα Σάττι και την Ελληνική αποστολή!

Αποκλειστική Προσφορά* για την μάχη της Ελλάδας στη Eurovision από τη Novibet!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα