Μάριο Χεζόνια: Τρομερά λεφτά στα πόδια του από την Μπαρτσελόνα – Ανησυχεί ο Παναθηναϊκός;

Ο Μάριο Χεζόνια μένει ελεύθερος όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι και σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσει.

Όλα έδειχναν ξεκάθαρα ότι ο Κροάτης θα φοράει την πράσινη φανέλα την επόμενη χρονιά, ωστόσο μπορεί κάτι να αλλάξει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έρχονται από την Ισπανία, ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από τον Ολυμπιακό

στη Euroleague, έχει πεισμώσει πάρα πολύ τους Καταλανούς.

Έτσι θέλουν να κάνουν δικό τους τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, «πληγώνοντας» φυσικά τους αντιπάλους τους με τον χειρότερο τρόπο.

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον κορυφαίο παίκτη της «Βασίλισσας» φέτος ή έναν από τους κορυφαίους, που έκανε καταπληκτική χρονιά μέχρι τώρα.

Según Radio Nacional de España (@rne), el Barça habría presentado a Hezonja una oferta que le convertiría en el jugador mejor pagado de toda la Euroliga. Es decir, en el barrio de los 7M€ brutos anuales. Vamos, una operación Mirotic 2.0 pic.twitter.com/wtT96yLUOp

— Víctor Colmenarejo (@karusito83) May 10, 2024

Μάριο Χεζόνια: Ανησυχεί ο Παναθηναϊκός;

Σίγουρα ο Μάριο Χεζόνια έχει δείξει και στο παρελθόν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στην καρδιά του και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του στην Αθήνα είναι σχεδόν σίγουρη, αφού βλέπει ότι υπάρχει ένα τεράστιο πρότζεκτ και έχει τεράστια αδυναμία παράλληλα στο κλαμπ.

Ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισπανοί, τα λεφτά που προσφέρουν οι Καταλανοί δεν είναι σίγουρο αν μπορεί ή θέλει να τα δώσει και ο Παναθηναϊκός.

Αν ισχύουν λοιπόν τα δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα προσφέρει κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ μεικτά το χρόνο στον Κροάτη για να τον κάνει να φορέσει τη φανέλα της.

Μιλάμε για ένα πραγματικά τρελό ποσό, κάτι που είχε κάνει στο παρελθόν και με τον Μίροτιτς που είχε φορέσει και αυτός τα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να τον φέρει πίσω από το NBA.

Ο τελευταίος λόγος σίγουρα αφορά τον ίδιο τον παίκτη αλλά και τα όσα έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο μυαλό του, που αν δει ότι μπορεί να χάσει τον παίκτη και τον θέλει τόσο, να βάλει το χέρι ακόμα πιο βαθιά μέσα στην τσέπη.

Το καλοκαίρι όπως και να ‘χει αναμένεται να είναι πραγματικά… καυτό στη Euroleague και όχι άδικα.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα