Πού θα πάει ο Φορτούνης – Τι γίνεται με Γαλανόπουλο και Μπάλντοκ

Όπως κάθε Σάββατο, τα Παρασκήνια του Sportime έρχονται να κάνουν και πάλι πάταγο, όπου είναι πρωταγωνιστές οι Κώστας Φορτούνης, Κώστας Γαλανόπουλος και Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αρχικά πάμε στα όσα έχει περάσει ο Ολυμπιακός της τελευταίες μέρες, με μία τεράστια πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του σε αυτή την πορεία, αν όχι ο κορυφαίος ο Κώστας Φορτούνης, που έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα

της ομάδας του Πειραιά.

Αρχηγός με τα όλα του, έδωσε το παράδειγμα σε όλα τα παιχνίδια και θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί μετά από πολλά που πέρασε, στον ευρωπαϊκό τελικό του OPAP Arena και να σηκώσει το Conference League αν πετύχει ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο ακόμα υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το πού θα βρίσκεται τη νέα χρονιά ή μήπως έχουμε ήδη εξέλιξη πάνω σε αυτό;

Από κει και πέρα πάμε στην ΑΕΚ και ο Κώστας Γαλανόπουλος αναμένεται να χωρίσουν το φετινό καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι κλείνει ένας κύκλος τόσο για τον παίκτη όσο και για την Ένωση.

Ο Έλληνας χαφ, δε βρίσκεται πλέον στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και αυτό είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ φέτος, που η ομάδα είχε Super League 1, Ευρώπη και Κύπελλο Ελλάδας μέχρι ενός σημείου.

Πλέον υπάρχει αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με μία ομάδα μέχρι τώρα να παίζει πολύ δυνατά. Ποια είναι όμως αυτή;

Τέλος, ο Παναθηναϊκός έκανε μία επιλογή και έδωσε τα χέρια με τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ενισχύοντας το ρόστερ με ελληνικό στοιχείο, όπως άλλωστε ξέραμε ότι έχει στα πλάνα του να κάνει.

Μιλάμε όμως για έναν παίκτη στα 31 του και σε θέση που το «τριφύλλι» έχει δύο παίκτες ήδη, που τη σεζόν που φεύγει ήταν από τους κορυφαίους του.

Πώς όμως… έκλεισε το deal και ποιος ήταν ο άνθρωπος που τον παρακολουθούσε πολύ στενά εδώ και αρκετό καιρό; Όλα τις λεπτομέρειες και τις αποκαλύψεις θα τις βρείτε στα Παρασκήνια του Sportime.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα