Όρτα, η απόφαση – Τι παίζει με Σαμάτα, Μπακασέτα!

Στο μικροσκόπιο των Παρασκηνίων του Sportime μπαίνουν οι Όρτα, Σαμάτα και Μπακασέτας, όπου μπορείτε να δείτε πίσω από την… κουρτίνα.

Σε μία τελείως διαφορετική πραγματικότητα βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, όπου ο Αντρέ Όρτα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έδειξε για τρίτο σερί δύσκολο παιχνίδι ότι η ομάδα του Πειραιά αδικούσε τον εαυτό της και το δικό του πλάνο,

ταιριάζει… γάντι στους «ερυθρολεύκους».

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Ισπανό, που έφερε πίσω την… υγεία στην ομάδα και από κει και πέρα να αποκτήσει τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά.

Ο Όρτα είναι ένας από αυτούς, η διοίκηση το αναγνωρίζει και τα σχέδια που έχει για τον παίκτη είναι πλέον συγκεκριμένα. Ποια είναι όμως αυτά και τι κινήσεις έχουν γίνει;

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός έκανε μία σπουδαία κίνηση και ο Τάσος Μπακασέτας φόρεσε την πράσινη φανέλα, μετά από μία άκρως πετυχημένη πορεία στην Τουρκία.

Εκεί κατάφερε να πετύχει σε 187 εμφανίσεις, 54 γκολ και 36 τελικές πάσες, κατακτώντας φυσικά και το double με την Τράμπζονσπορ.

Ωστόσο αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και τη Stoiximan Super League, για χάρη του «τριφυλλιού» για να πετύχει και εδώ τα αντίστοιχα.

Βέβαια τα πράγματα δεν έχουν αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο στη συνεργασία των δύο πλευρών. Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Τέλος ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι έχει πρόβλημα με τον Αλί Σαμάτα, που αποκτήθηκε για να είναι ο βασικός σέντερ φορ και ο άνθρωπος που θα κάνει τη διαφορά.

Αυτό όχι μόνο δεν το έχει καταφέρει, αλλά οι εμφανίσεις του προκαλούν σίγουρα… πονοκέφαλο στον Ραζβάν Λουτσέσκου, που δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί όσο πραγματικά θέλει.

Τα νούμερα του είναι πολύ άσχημα μέχρι τώρα, αφού έχοντας αγωνιστεί σε 29 ματς έχει μόλις τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ωστόσο μήπως υπάρχει και κάτι άλλο πίσω από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται; Όλες τις αποκαλύψεις μπορείτε να τις βρείτε φυσικά αναλυτικά στα Παρασκήνια του Sportime.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα