Παναθηναϊκός: Έχει νόημα να μη γυρίσει ο Τερίμ από την Τουρκία;

Ο Παναθηναϊκός είναι σε αναβρασμό. Οι ζυμώσεις είναι πολλές για τον μέλλον του Φατίχ Τερίμ. Δεν υπάρχει κάποια απόφαση. Σκέψεις, πολλές. Να μείνει, ή να φύγει νωρίτερα από το καλοκαίρι. Δεν έχει και πολλή νόημα να μην επιστρέψει από την πατρίδα του…

Αποδοκιμασίες και λαϊκά δικαστήρια είχαμε την Κυριακή στη Λεωφόρο. Τα άκουσε ο Φατίχ Τερίμ, τα άκουσε

και ο Φώτης Ιωαννίδης και όλοι οι παίκτες στα αποδυτήρια. Η κατάσταση έχει ξεφύγει είναι η αλήθεια. Η διαχείρισή της δεν μοιάζει απλή. Είτε τη δούμε από τη σκοπιά της διοίκησης, είτε από αυτή του προπονητή.

Ο ορισμός του «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» μοιάζει το πράγμα στον Παναθηναϊκό. Σε πρώτη φάση, ο Φατίχ Τερίμ έδωσε πολυήμερη άδεια στους παίκτες. Άπαντες (και ο ίδιος) ήθελαν ένα διάστημα μακριά από το… πρόβλημα, μακριά και ο ένας από τον άλλον για να «αδειάσει» το μυαλό όλων των εμπλεκόμενων.

Σε αυτές τις 4-5 μέρες ο Φατίχ Τερίμ θα πήγαινε Τουρκία. Το συνηθίζει όταν δίνει αρκετές μέρες off στους παίκτες. Πάει δεν πάει, η ερώτηση είναι αν πρέπει να γυρίσει. Δεν έχει κανένα νόημα ο Παναθηναϊκός να πάει σε υπηρεσιακό τεχνικό αυτή τη στιγμή. Δεν πρόκειται να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, ούτε να κινητοποιήσει κάποιος περισσότερο τους παίκτες. Οι αντιδράσεις της εξέδρας και ο κίνδυνος να χαθεί το τρένο της Ευρώπης είναι παράγοντες που αρκούν για να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές τι πρέπει να κάνουν.

Όσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη, ούτε εκεί χωρά συζήτηση. Τίτλος είναι, μια ευκαιρία να μην πάει εντελώς στράφι η χρονιά. Η εμπειρία του Φατίχ Τερίμ ακόμα σε κακές μέρες σε τελικούς αρκεί για να κλείσει με αξιοπρέπεια τη χρονιά ο Παναθηναϊκός. Όσον κι αν μοιάζει απαραίτητο να αποχωρήσει ο Τερίμ για να αναπνεύσει η ομάδα και ο κόσμος, αυτό πρέπει να γίνει μετά το πέρας της χρονιάς.

Παναθηναϊκός: Όσα είπε ο Τερίμ μετά τον Άρη…

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Έχει, Τερίμ, Τουρκία,panathinaikos, echei, terim, tourkia