Παναθηναϊκός: Ο προβληματισμός για Τζούρισιτς

Ο Παναθηναϊκός για να τον φέρει στην Αθήνα έκανε υπέρβαση. Όχι τόσο μεγάλη όσο το συμβόλαιο του Μπερνάρ αλλά μεγάλη. Λογικά εν μέρει. Με σημαντική παρουσία στη Serie A, τελευταία στη Σαμπντόρια και φυσικά διεθνής με τη Σλοβενία.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς

πάντως δεν μπορεί να πει κάποιος πως έχει αφήσει το αποτύπωμά του φέτος στην ομάδα του Τερίμ. Ούτε επί Γιοβάνοβιτς είχε εντυπωσιάσει τρελά, ούτε τώρα με τον τούρκο προπονητή.

Τα 30 ματς δεν είναι λίγα αλλά τα 4 γκολ και οι 4 ασίστ δεν κάνουν τη διαφορά για την οποία αποκτήθηκε.

Πάλι καλά ως ελεύθερος χωρίς transfer fee. Ο Παναθηναϊκός του έχει κάνει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2025 αλλά ικανοποιημένοι δεν είναι στο κλαμπ.

Κάτι οι τραυματισμοί, κάτι πως δεν είναι και σε καλύτερη φόρμα από άλλους, ο Τζούρισιτς δεν έχει παίξει από τις αρχές Φεβρουαρίου και το 2-0 με τον Ολυμπιακό.

Από τότε έχουν περάσει 7 αγώνες, 5 για το πρωτάθλημα και τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Τζούρισιτς εκτός.

Κλήθηκε στην εθνική Σλοβενίας αλλά στον Παναθηναϊκό ελπίζουν πως θα κάνει την επιστροφή και στα εντός συνόρων παιχνίδια.

Το καλοκαίρι πάντως προβλέπεται hot. Εξάλλου, ο 32χρονος πολύπειρος σλοβένος μέσος αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά όχι για να είναι παίκτης που θα έρθει από τον πάγκο.

Τη διαφορά πρέπει να κάνει. Ειδικά τώρα που υπάρχουν πολλά ντέρμπι.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα