Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ έδειξε την ενδεκάδα της Τούμπας

Πρέπει να γυρίσει αρκετά πίσω κανείς για να θυμηθεί πότε είχε ξανά τόσες λύσεις ο Παναθηναϊκός σε όλες τις θέσεις. Αυτό είναι και το κλειδί για το εκτενές ροτέισον.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει αποφασίσει πως θα πορευτεί έτσι. Όταν υπάρχουν κολλητά παιχνίδια, δεν βγαίνει και αλλιώς. Ο Τούρκος έχει επιλέξει, μάλιστα, να δείχνει ξεκάθαρα από τις ενδεκάδες του ποιο παιχνίδι τον καίει περισσότερο.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που κάνει με τους στόπερ του.

Οι νιόφερτοι παίζουν στους αγώνες που θεωρεί ότι είναι μικρότερης επικινδυνότητας.

Με τους Ούγκο και Ακαϊντίν ο Παναθηναϊκός πέρασε από τις Σέρρες με 0-3. Αυτοί είχαν αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο. Κόντρα στον Πανσερραϊκό επανήλθε στην ενδεκάδα ακόμη και ο Λοντίγκιν, ο οποίος τελευταία δεν έπαιζε. Αυτό προφανώς είχε γίνει για να πάρει σερί αγώνες ο Ντραγκόφσκι και να βρει ρυθμό.

Βαγιαννίδης, Σπόραρ και Βέρμπιτς επέστρεψαν από τραυματισμό και πήραν φανέλα βασικού και εκείνοι. Ρίσκαρε ο Τερίμ με τόσες μαζεμένες αλλαγές σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά του βγήκε στο έπακρο.

Πώς θα πάει στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Η διαχείριση που έκανε ο Τερίμ για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό λέει πολλά και για όσα θα ακολουθήσουν με τον ΠΑΟΚ. Γεντβάι και Αράο αποτελούν το καλύτερο δίδυμο στα στόπερ αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό και έμειναν εκτός αποστολής στο ματς των Σερρών, όπως και ο Τσέριν.

Ο Κώτσιρας έκατσε στον πάγκο για να πάρει ανάσες, έστω και εάν μπήκε στη συνέχεια, ενώ οι Ντραγκόφσκι, Μπακασέτας και Πέρεθ δεν αγωνίστηκαν λεπτό. Δύσκολα δεν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ κάποιος εξ αυτών, ενώ και οι Μαντσίνι και Γερεμέγεφ έχουν ένα προβάδισμα για την ενδεκάδα, όπως και ο Μλαντένοβιτς.

Ουσιαστικά ο Τερίμ δεν ξεκίνησε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό αυτούς που θέλει να ρίξει από την αρχή στη μάχη με τον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως λύσεις πια υπάρχουν και πολλές και καλές, ενώ αναμένεται και η επάνοδος του Ιωαννίδη.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα