Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα σχεδιάζει συμβόλαια θανάτου – Τέλος η Αιμιλία

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα θα φροντίσει στη συνέχεια της σειράς του Alpha να μην επέλθει κανένας Σασμός  και να ανοίξει μια νέα βεντέτα μετά το θάνατο του αδερφού της, Ευθύμη.

Η αγαπημένη μας καθημερινή σειρά συνεχίζει να καθηλώνει για τρίτη συνεχή σεζόν σαρώνοντας στην τηλεθέαση.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα σχεδιάζει συμβόλαια θανάτου – Τέλος η Αιμιλία

Στη συνέχεια της σειράς του Alpha, kανείς δεν

μπορεί να φανταστεί ποιος ευθύνεται για τον εμπρησμό, ενώ ο Αντρέας αφήνει υπονοούμενα για τους Σταματάκηδες και έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον Παύλο.

Ταυτόχρονα στρέφει εναντίον του, Τηλέμαχο και Λάζαρο, ξεκαθαρίζοντας πως από δω και πέρα, ο Παύλος είναι εχθρός τους. Η Εύα μαζεύει πληροφορίες, για όσους θεωρεί ως πιθανούς υπεύθυνους για τον θάνατο του Ευθύμη.

Το χωριό αποχαιρετά την Αιμιλία με μια μικρή γιορτή. Η γιαγιά Ρήνη, προαισθάνεται το κακό που πλησιάζει με γοργά βήματα. Ο Αντρέας αιφνιδιάζεται από την απρόσμενη επίσκεψη της Εύας.

Στο μεταξύ όμως οι Σταματάκηδες έχουν μεγαλύτερα προβλήματα να λύσουν μεταξύ τους. Η βόμβα θα σκάσει για τον Αστέρη ο οποίος θα μάθει επιτέλους όλη την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή από τον Μαθιό.

Ο Αστέρης θα σοκαριστεί πιο πολύ από όλα όμως είναι εξοργισμένος με τον αδερφό του αλλά και τη μητέρα του που τον κάλυψε τόσο καιρό. Εξάλλου ο Αστέρης κατέληξε να σκοτώνει καταλάθος τον αδερφό της αγαπημένης του επειδή νόμιζε ότι εκείνος έκανε το φονικό.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο (9/10) της σειράς:

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Τέλος Μαρίνα και Αντώνης-Γι αυτό χωρίζουν!

Σασμός: Σφαγή με Μαθιό – Αστέρη – Τον καταδίδει στην αστυνομία;

Σασμός: Η Βασιλική λαμβάνει αυτό που δεν πρέπει – Τα βρίσκουν Μαθιός – Νικηφόρος

Σασμός: Ο παπα Μιχάλης παίζει το ύπουλο παιχνίδι της Εύας

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός, Εύα, – Τέλος, Αιμιλία,sasmos, eva, – telos, aimilia