Το στοίχημα των 6 εκατ. ευρώ για τον Ολυμπιακό – Ήρθε η ώρα

Το στοίχημα των 6 εκατ. ευρώ για τον Ολυμπιακό και πως ήρθε η ώρα για το μεγάλο τεστ.

Φτάσαμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου για να τα φέρουν έτσι οι συγκυρίες, ώστε ο Ολυμπιακός να έχει μία πρώτη εικόνα αν θα του βγει ένα στοίχημα… έξι εκατ. ευρώ.

Ο λόγος για τον Ζουλιάν Μπιανκόνε, τον 23 Γάλλο στόπερ, ο οποίος όλα δείχνουν πως αναγκαστικά θα

πάρει την πρώτη του ευκαιρία στον Ολυμπιακό.

Για την ακρίβεια οι τραυματισμοί των Πορόσο, Φρέιρε και η τιμωρία του Ρέτσου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο άδειο Γεώργιος Καραϊσκάκης, αναγκάζει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να βάλει για τα καλά τον Μπιανκόνε στο ρετέισον της ομάδας. Αρχικά με την πρώτη εμφάνισή του στην ενδεκάδα των ερυθρόλευκων, με παρτενέρ τον Ανδρέα Ντόι.

Ο Ζουλιάν Μπιανκόνε, λόγω τραυματισμών δεν κατάφερε να κάνει την καριέρα που όλοι περίμεναν. Στη Νότιγχαμ δεν βρήκε ποτέ θέση στο ροτέισον της ομάδας και ήρθε ο Ολυμπιακός να του δώσει την ευκαιρία να βρει τα πατήματά του και γιατί όχι να εκτοξεύσει την καριέρα του. Όπως ήταν το αναμενόμενο πριν αρχίσουν τα προβλήματα.

Το στοίχημα των 6 εκατ. ευρώ για τον Ολυμπιακό – Ήρθε η ώρα

Ο Γάλλος, που παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας χρειάστηκε να κάνει αρκετό καιρό υπομονή, να πάρει παιχνίδια στη Β’ Ομάδα για να βρεθεί να αποτελεί έστω και δίδυμο ανάγκης στα στόπερ με τον Ανδρέα Ντόι.

Ο Μπιανκόνε έδειξε όσες φορές έπαιξε με τη Β’ Ομάδα στοιχεία του ταλέντου του ενώ έκανε σαφές πως αποτελεί παρά το νεαρό της ηλικίας του παίκτη ηγέτη, που του αρέσει να κατευθύνει τους συμπαίκτες του και να παίζει ενεργό ρόλο όχι μόνο αμυντικά αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του.

Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος παρά τη χρόνια απραξία του διατηρεί χρηματιστηριακή αξία στα έξι εκατομμύρια ευρώ. Είναι δηλαδή πιο ακριβός για παράδειγμα από κάθε παίκτη του Παναθηναϊκού.

Στοίχημα για τον ίδιο αλλά και για τον Ολυμπιακό να δει να αποκτά αγωνιστικό ρυθμό ένας παίκτης που μπορεί εκτός από το να βοηθήσει πολύ να εκτοξεύσει επίσης την χρηματιστηριακή του αξία.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Τόσα λεφτά βάζει στη Ρίο Άβε

Φώτης Ιωαννίδης: Πώς ο Ολυμπιακός τον έχασε μέσα από τα χέρια του

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα