Ειρήνη Νικολοπούλου: Όταν απολύθηκα πρώτη φορά λιποθύμησα στην Ομόνοια

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε για τα χρόνια στη Νομική, τα όνειρα για τη διερμηνεία και τον δρόμο προς τη δημοσιογραφία.Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε για την εμπειρία της και τις μεγάλες δημοσιογραφικές αποστολές της καριέρας της στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 το απόγευμα της Πέμπτης 14/12. Η γνωστή δημοσιογράφος χαρακτήρισε…

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μπήκε σε έναν ανδοκρατούμενο χώρο και δεν έλειπαν οι σεξιστικές συμπεριφορές. «Έφαγα πάρα πολύ παρενόχληση, μέχρι που δεν πάει

άλλο. Ήταν μια καταστροφική για εμένα εμπειρία. Γι'αυτό χάρηκα με το #metoo. Απολύθηκα γιατί δεν υπέκυψα σε σεξουαλική παρενόχληση. Με έβλεπαν όλοι να κλαίω σαν μικρό παιδί. Το έχω χρεωθεί κατά κόρον αυτό. Έφερνα θέματα που ήταν παγκόσμιες αποκλειστικότητες και δεν έπαιρναν τη θέση που έπρεπε. Από το τσίρκο πέρασα στη ζούγκλα. Δεν ήταν πολύ μεγάλη η απόσταση. Έπρεπε να παίξω το λιοντάρι για να αντιμετωπίσω τα δύσκολα», είπε για τον σκληρό ανταγωνισμό που συνάντησε και τις άσχημες συμπεριφορές.

Το σχετικό βίντεο:

Παράλληλα δήλωσε πως δεν ήθελε να χαρακτηριστεί «κομματόσκυλο», ενώ όταν είχε απολυθεί για πρώτη φορά από το Mega μετά από 10 χρόνια, είπε πως λιποθύμησε την ώρα που βρισκόταν σε γνωστό κατάστημα στην Ομόνοια: «Μετά την πρώτη μου απόλυση λιποθύμησα γιατί μου ανέβηκε η πίεση για πρώτη φορά στο 21», τόνισε περιγράφοντας την αδικία που ένιωσε. Δεν ξεχνά όσα έγιναν αλλά προχώρησε παρακάτω μέσα από τις δικές της δουλειές στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια μετέβηκε στο Star, το 1999 και την ώρα που έκανε το δοκιμαστικό της, έγινε ο σεισμός.

Η πρώτη απόλυση:

Η Ειρήνη Νικολοπούλου σχολίασε την σύγχρονη δημοσιογραφική πραγματικότητα, το τηλεοπτικό τοπίο και τις εκπομπές που ξεχωρίζει για την ποιότητά τους. Ενώ αναφέρθηκε με αγάπη στη Ρίκα Βαγιάνη που κοντά της έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα.

Δείτε το απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα