Γυναίκα λήστεψε περίπτερο στην Πάτρα με την κοιλιά στο… στόμα

Με την κοιλιά στο… στόμα συμμετείχε σε ληστεία σε ένα περίπτερο της Πάτρας το βράδυ του Σαββάτου μια γυναίκα έγκυος στον έβδομο μήνα!

Η αποκάλυψη άφησε με ανοιχτό το στόμα ακόμη και τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι τη συνέλαβαν μαζί με τους δύο συνεργούς της. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διάπραξη ληστειών και της συνέργειας σε ληστείες κατά περίπτωση.

Το περιστατικό έγινε όταν οι τρεις Έλληνες έφτασαν με ένα αυτοκίνητο έξω από το περίπτερο.

Ο ένας από τους άνδρες πλησίασε τον υπάλληλο φορώντας κουκούλα, με την οποία είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, και τον ακινητοποίησε κρατώντας ένα πιστόλι. Του άρπαξε 115 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε με το όχημα στο οποίο τον περίμεναν οι δύο συνεργοί του.

Μετά την καταγγελία του υπαλλήλου, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι άντρες της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι εντόπισαν τους τρεις δράστες να κινούνται με το Ι.Χ. και τους συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή τους βρήκαν και κατάσχεσαν το ποσό των 51 ευρώ, ένα πιστόλι απομίμηση, την κουκούλα και ένα ζευγάρι γάντια.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο άνδρες είχαν διαπράξει ακόμα δύο ληστείες στην Πάτρα και, συγκεκριμένα, σε ένα κατάστημα καφέ take away και σε ένα βενζινάδικο, πάντα φορώντας χειρουργική μάσκα.

Γυναίκα λήστεψε περίπτερο στην Πάτρα με την κοιλιά στο… στόμα via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα