Justice League: Θα παίξει ο Ryan Reynolds ως Green Lantern;

15:42 23/2/2021 - Πηγή: Youfly

Το Justice League: Zack Snyder’s cut έρχεται σύντομα και είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο ηθοποιός Ryan Reynolds μπορεί να επαναλάβει τον ρόλο του Hal Jordan, γνωστού και ως Green Lantern.

Οι φαν της DC απογοητεύθηκαν όταν έμαθαν ότι ο Ryan Reynolds

δεν θα εμφανιστεί τελικά σε ρόλο αστραπή στην επερχόμενη επανέκδοση της υπερηρωικής ταινίας της DC με τίτλο Zack Snyder’s Justice League. Οι φήμες σχετικά με την επιστροφή του Reynolds ως Hal Jordan ήταν έντονες, με τους φαν να αναμένουν τον γνωστό ηθοποιό να επαναλάβει τον ρόλο που είχε ενσαρκώσει στην ταινία του 2011.

Ο προβληματισμός, όμως, επανεμφανίστηκε μετά τη δημοσίευση της Vanity Fair την Δευτέρα, σχετικά με το τέλος της ταινίας και ότι αυτό θα περιλαμβάνει έναν μεγαλύτερο ρόλο.

Τί είπε ο Reynolds για τον ρόλο

“Αλλά, δυστυχώς, δεν συμβαίνει”, είπε ο ηθοποιός. Απαντώντας σε έναν χρήστη του Twitter που είπε στον Reynolds ότι ο Hal Jordan είναι η μεγάλη έκπληξη που περιμένουμε, ο Reynolds είπε, “Δεν είμαι εγώ. Αλλά τι ωραία θα ήταν ένας ρόλος ως Hal. Ίσως είναι ένας άλλος Green Lantern. Αλλά για μένα, το κοστούμι παραμένει στην ντουλάπα. Εννοώ, στον υπολογιστή.”

Η απόδοση του Reynolds ήταν το αποκορύφωμα του κατά τα άλλα απογοητευτικού Green Lantern. Ωστόσο, οι οπαδοί του ενθουσιάστηκαν με το ενδεχόμενο να χειροκροτηθεί από το ενθουσιασμένο κοινό, καθώς ο ηθοποιός ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν κοροϊδέψει την ταινία με την πάροδο των ετών. Μάλιστα, είχε αστειευθεί γι’ αυτήν στις ταινίες του Deadpool.

Ένα νέο τρέιλερ για το Justice League κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το οποίο είχε ένα νέο πρόσωπο. Τον Jared Leto, ο οποίος επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως The Joker. Αυτή η στιγμή ήταν, μακράν, το πιο συζητημένο μέρος του τρέιλερ διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών. Απολαύστε το εδώ:

Για τη νέα ταινία, ο Snyder κινηματογράφησε αρκετά πλάνα και συγκέντρωσε στο καστ ηθοποιούς όπως τον Ben Affleck (Batman), Ray Fisher (Cyborg) και Amber Heard (Mera) για τις νέες λήψεις. Οι Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Henry Cavill (Superman) και Ezra Miller (Flash) πρωταγωνίστησαν επίσης στο Justice League.

Η πρεμιέρα του Justice League του Zack Snyder θα προβληθεί αποκλειστικά από το HBO Max στις 18 Μαρτίου.

Δείτε επίσης:

Zack Snyder’s Justice League: Κυκλοφόρησε το επικό τρέιλερJustice League: Η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Zack Snyder

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Justice League: Θα παίξει ο Ryan Reynolds ως Green Lantern; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα