Εξασφάλισε εφεδρική ενέργεια για τις συσκευές σου σε περίπτωση διακοπών ρεύματος

Η λαϊκή ρήση “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν… μαγειρεύουν” ταιριάζει γάντι και είναι στην ουσία πιο επίκαιρη από ποτέ.

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει αυξομειώσεις στις τάσεις του ρεύματος στο σπίτι ή ακόμη και εκτεταμένες διακοπές, άλλοτε λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης και άλλοτε λόγω βλάβης που οφείλεται σε καιρικά φαινόμενα.

Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτηκες πως θα ήταν καλό να εξασφαλίσεις την ενεργειακή αυτονομία του σπιτιού σου ώστε να μην είσαι απροετοίμαστος στις λίγες μεν, αλλά

καθόλου αμελητέες διακοπές ρεύματος.

Δεν χρειάζεται να σκεφτείς πολύ, ούτε να ξοδέψεις μια περιουσία, καθώς υπάρχουν ειδικά συστήματα αποθήκευσης ενέργειας στο σπίτι, γνωστά και ως οικιακή αποθήκευση ενέργειας, που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Πρόκειται για έναν σίγουρο και δοκιμασμένο τρόπο που σου επιτρέπει αφενός να αποθηκεύεις ενέργεια και να την χρησιμοποιείς όταν παραστεί ανάγκη και αφετέρου να μειώσεις την εξάρτησή σου από παραδοσιακές πηγές ενέργειας, γλιτώνοντας χρήματα.

Η αγορά οικιακής αποθήκευσης ενέργειας έχει καταγράψει μια ισχυρή αναπτυξιακή τροχιά, και αναδεικνύεται ως βασικός παράγοντας ενεργειακής απόδοσης και βιωσιμότητας στα σπίτια, παγκοσμίως.

Με τα power stations έχεις τη δύναμη στα χέρια σου, κάνοντας ένα σημαντικό άλμα στην τεχνολογία λύσεων οικιακής ενέργειας, επιτυγχάνοντας παράλληλα, με το ενδεδειγμένο μοντέλο, λιγότερη εξάρτηση από τον πάροχο ενέργειας. Κάτι τέτοιο, όπως αντιλαμβάνεσαι συνεπάγεται αυτομάτως εξοικονόμηση χρημάτων.

Με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση πετυχαίνεις γρήγορη φόρτιση για τις συσκευές σου, όσο διαρκεί η διακοπή ρεύματος, ενώ έχεις τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιείς και outdoor, λόγω της εύκολης φορητότητάς τους, όταν για παράδειγμα είσαι στο εξοχικό ή αν πας για camping.

Στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ μπορείς να βρεις τα ενεργειακά συστήματα που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σου και μέσα από την γκάμα προϊόντων να επιλέξεις από πιο οικονομικά μοντέλα έως και πιο ισχυρά, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Fast φόρτιση σε όλα

Με το EcoFlow River 2 Max EU Power Station εξσφαλίζεις την απαιτούμενη εφεδρική ενέργεια για τις συσκευές σου σε περίπτωση διακοπών ρεύματος.

Το EcoFlow River 2 Max έχει χωρητικότητα 512Wh, ενώ επιτυγχάνεις μία γρήγορη φόρτιση σε μόλις μία ώρα για να τροφοδοτήσεις τις περισσότερες συσκευές σου, χάρη στη λειτουργία X-Boost. Μπορείς να έχεις διαθέσιμο ρεύμα σε οποιαδήποτε κατάσταση και μέσω της εφαρμογής Ecoflow το ελέγχεις από όπου κι αν βρίσκεσαι. Προετοίμασε τις συσκευές σου για τυχόν διακοπές ρεύματος. Με γρήγορη ταχύτητα εναλλαγής 30 ms, το Power Station διατηρεί τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές σου σε λειτουργία.

Θα φανταζόσουν ποτέ φόρτιση 0-100% χρησιμοποιώντας πρίζα AC σε μόνο 1 ώρα;  Είναι 5 φορές ταχύτερη από το πρότυπο της βιομηχανίας και 38% ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά.

Είναι ελαφρύ, καθώς ζυγίζει μόλις 6 κιλά και εύκολο στη μεταφορά. Το RIVER 2 Max κάνει την ενέργεια πιο φορητή από ποτέ… Πήγες στο εξοχικό και είχες ξεχάσει να πληρώσεις το ρεύμα, οπότε οι διακόπτες ήταν… κάτω; Είσαι λάτρης των outdoor αποδράσεων και πάντα εξαρτάσαι από το ηλεκτρικό, είτε για να μαγειρέψεις ή να φορτίσεις κάποια συσκευή σου; Με το φορητό River 2 Max έχεις τη λύση που πάντα έψαχνες.

Έχεις τέσσερις ευέλικτες επιλογές φόρτισης. Μπορείς να φορτίζεις την συσκευή σχεδόν οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Φόρτισε χρησιμοποιώντας μια πρίζα AC, εν κινήσει με φόρτιση αυτοκινήτου και βγες εκτός δικτύου με γρήγορη ηλιακή φόρτιση. Το Power Station διαθέτει μια ολοκαίνουργια επιλογή, τη φόρτιση μέσω USB-C. Σύνδεσε και κάνε τη δουλειά σου άνετα, οπουδήποτε έχει πρίζα….

Κι αν αναρωτιέσαι για τη διάρκεια, με περισσότερους από 3000+ κύκλους μπαταρίας 100%, μπορείς να χρησιμοποιείς το RIVER 2 σχεδόν κάθε μέρα για σχεδόν δέκα χρόνια. Η τεχνολογία της μπαταρίας LFP δεν προσφέρει μόνο μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι πιο αξιόπιστη, αποτελεσματική και ασφαλής ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Το RIVER 2 Max έχει μία από τις μεγαλύτερες εγγυήσεις στον κλάδο, επομένως είσαι καλυμμένος για τα επόμενα 5 χρόνια.

Εφεδρική ενέργεια παντού…

Το EcoFlow DELTA Pro Portable Power Station διαθέτει χωρητικότητα 3,6 kWh που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 25 kWh.  Είναι ιδανικό για backup στο σπίτι.

Το οικοσύστημα EcoFlow DELTA Pro αποθηκεύει ενέργεια μέρα και νύχτα, περιορίζοντας την εξάρτησή σου από το δίκτυο και μειώνοντας τους λογαριασμούς ενέργειας, καθώς καταπολεμά τα ποσοστά χρόνου χρήσης. Ενσωματώνεται απευθείας στο σπίτι σου χρησιμοποιώντας το EcoFlow Smart Home Panel. Η εφαρμογή EcoFlow σου παρέχει μια έξυπνη ανάλυση των ενεργειακών σου συνηθειών ώστε να προσαρμόζεις τη χρήση της ενέργειας βάσει των καθημερινών σου αναγκών.

Μπορείς να το ενσωματώσεις απευθείας στα κυκλώματα του σπιτιού σου μέσω του Smart Home Panel. Μπορείς να τροφοδοτήσεις συσκευές υψηλής κατανάλωσης, όπως στεγνωτήρια, μονάδες κλιματισμού και άλλα.

Από την απλή τροφοδοσία μιας λάμπας, έως τις ακραίες διακοπές ρεύματος που διαρκούν πολλές ώρες ή μέρες, το DELTA Pro μπορεί να προσφέρει χωρητικότητα έως και 25 kWh.

Η τεχνολογία φόρτισης X-Stream που διαθέτει, δεν είναι απλώς γρήγορη, είναι και ασφαλής. Το σύστημα διαχείρισης μπαταρίας εξασφαλίζει ασφάλεια και μακροζωία, ενώ φορτίζεις πλήρως το DELTA Pro από μια τυπική πρίζα AC σε 1,9 ώρες. Το DELTA Pro διαθέτει μια ολοκαίνουργια μπαταρία LFP με 6500 κύκλους, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιείς το DELTA Pro για πολλά χρόνια πριν η μονάδα σου φτάσει στο 50% της αρχικής χωρητικότητας.

Μπορείς να φορτίσεις το DELTA Pro σε χιλιάδες σταθμούς ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως. Αυτή η μοναδική μέθοδος σου προσφέρει γρήγορη φόρτιση έως και 3400 W εν κινήσει.

Χάρη στους τροχούς μπορείς να πάρεις μαζί σου το DELTA Pro, όπου κι αν πας. Διαθέτει τροχούς και επεκτεινόμενη λαβή σαν βαλίτσα που διευκολύνει τη μεταφορά. Και αν αναζητάς μια ολοκληρωμένη λύση ισχύος για οδικά ταξίδια με RV και υπαίθριες περιπέτειες, το DELTA Pro διαθέτει αποκλειστική θύρα Anderson 30A και πρίζα AC.

Η διαχείριση της ενέργειας ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη και smart. Ο στόχος της εξοικονόμησης χρημάτων μέσω διαστημάτων απεξάρτησης από τον εκάστοτε πάροχο μπορεί να επιτευχθεί. Η διαβίωση στην ύπαιθρο έχει γίνει πια μία εύκολη υπόθεση. Σε κάθε τυχόν διακοπή δεν θα πιαστείς εξ’ απήνης.

Επισκέψου το πιο κοντινό κατάστημα του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ ή μπες στο www.kotsovolos.gr για να βρεις το κατάλληλο μοντέλο power station που ταιριάζει σε σένα, αναλόγως με την καθημερινότητα και φυσικά με τις ανάγκες σου. Μέσα από μία ευρεία γκάμα μπορείς να βρεις έναν σύμμαχο ενέργειας που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμος, είτε σε περίπτωση ανάγκης ή εξορμήσεων εκτός πόλης ή αποκλειστικά για εξοικονόμηση ενέργειας.

The post Εξασφάλισε εφεδρική ενέργεια για τις συσκευές σου σε περίπτωση διακοπών ρεύματος appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξασφάλισε,exasfalise