H AMD ανακοίνωσε εκδόσεις «Starfield» των Radeon RX 7900 XTX και Ryzen 7 7800X3D

11:08 11/8/2023 - Πηγή: Plaisio
Στο πλαίσιο μίας προωθητικής συμφωνίας της με την Bethesda για το επερχόμενο παιχνίδι Starfield, η AMD ανακοίνωσε μία περιορισμένη έκδοση της κάρτας γραφικών Radeon RX 7900 XTX όσο και του επεξεργαστή Ryzen 7 7800X3D.

Στην περίπτωση του επεξεργαστή, η μοναδική διαφορά σε σύγκριση με το απλό μοντέλο αφορά τη συσκευασία του. Αν και πρόκειται για μία περιορισμένη έκδοση μόλις 500 τεμαχίων, η εταιρεία δυστυχώς δεν έκανε το… βήμα παραπάνω

να προσθέσει έστω κάποια διακριτικά του παιχνιδιού στον θερμοδιαχύτη (IHS) του επεξεργαστή. Έτσι, το μοναδικό πράγμα που διαφοροποιεί τον επεξεργαστή Ryzen 7 7800X3D Starfield Special Edition είναι η συσκευασία.

©AMD

Στην περίπτωση της κάρτας γραφικών, τα πράγματα πάντως είναι διαφορετικά, με την Radeon RX 7900 XTX Starfield Special Edition να αποκτά ένα custom (προσαρμοσμένο) λευκό κάλυμμα στο σύστημα ψύξης με σήμανση, κείμενο και διακριτικά από το παιχνίδι σε διάφορα σημεία. Η συσκευασία είναι επίσης διαφορετική. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια περιορισμένη έκδοση 500 τεμαχίων, η εταιρεία δεν έχει κάνει σαφές αν οι κάρτες γραφικών είναι αριθμημένες ή όχι.

Κανένα από τα δύο προϊόντα δεν θα είναι διαθέσιμο για αγορά, οπότε ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε τη ένα προϊόν ή το άλλο, είναι να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς ή άλλες ενέργειες που θα πραγματοποιήσει η AMD και οι συνεργάτες της στο προσεχές χρονικό διάστημα. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο παρακάτω.

The post H AMD ανακοίνωσε εκδόσεις «Starfield» των Radeon RX 7900 XTX και Ryzen 7 7800X3D appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα