Το κινεζικό supercar της GAC συστήνεται στους Ευρωπαίους

Οκινεζικός όμιλος GAC εκμεταλλεύεται την Εβδομάδα Σχεδίουτου Μιλάνου για να παρουσιάσει στους Ιταλούς και λοιπούς Ευρωπαίους το Hyper SSR, ένα hypercar με ισχύ άνω των 1.000 ίππων.

Εκτός όμως από το σπορ αυτοκίνητό της, η εν λόγω εταιρεία αποκάλυψε επίσης τη σειρά Car

Culture 3.0, τρία πρωτότυπα μοντέλα (City Pod, City Box καιCity Run) που έχουν σχεδιαστεί για τη μελλοντική αστική κίνηση στην πόλη και αποτίνουν φόρο τιμής στα τοπία του Μιλάνου. Όπως ανακοίνωσαν οι κατασκευαστές το νέο σλόγκαν της GAC Design είναι «GAC Love Design», The Beauty of Tomorrow.

Όσον αφοράτο SSR, το οποίο είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στην Κίνα,οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα προσφέρεται και στην Ευρώπη, με τιμήγύρω στα 180.000 ευρώ. Στην περίπτωση αυτή, οι έννοιες πουαντιπροσωπεύουν το συγκεκριμένο όχημα είναι «Dynamic Current» και «Racing Pulse».

Ο αντιπρόεδρος του κέντρου έρευνας και εξέλιξης, Fan Zhang, δήλωσε πως το σχέδιο ξεπερνά τη μορφή και τη λειτουργία. Είναι η γλώσσα που συνδέει τα συναισθήματα με το μέλλον και η GAC είναι έτοιμη να «παντρέψει» τους διαφορετικούς πολιτισμούς και τις ιδέες, δημιουργώντας έτσι έναν πιο… ζωντανό κόσμο.

Και κάπωςέτσι εγκαινιάστηκε το παγκόσμιο βραβείου σχεδιασμού, το οποίο ονομάζεταιGAC Design Award 2024, με θέμα Beauty of Tomorrow σε τρεις διαφορετικές ηπείρους. Την Ασία,την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Ταυτόχρονα ξεκίνησε και ησυνεργασία Inside Out ανάμεσα στην GAC και την Κεντρική Ακαδημία ΚαλώνΤεχνών.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα