Χάρις Αλεξίου: “Στην αρχή του Maestro δεν πίστευα πολύ στον εαυτό μου”

“Έλεγα ότι είναι η συνέχεια του θαυμασμού του τραγουδιού, σιγά σιγά όμως άρχισα να το πιστεύω” παραδέχεται η Χάρις Αλεξίου.

Με το νέο κύκλο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro επιστρέφει προσεχώς η Χάρις Αλεξίου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και με αυτή την αφορμή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωινό της Κυριακής στο MEGA. Μαζί της, δε, μίλησαν και οι υπόλοιποι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, η Χάρις Αλεξίου

εκμυστηρεύτηκε στον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο πως «σαφέστατα και εισπράττω την αγάπη από το Maestro. Είδα τους ανθρώπους να δείχνουν έναν θαυμασμό και γι’ αυτό που κάνω τώρα. Στην αρχή δεν πίστευα πολύ στον εαυτό μου. Έλεγα ότι «εντάξει, είναι η συνέχεια του θαυμασμού του τραγουδιού». Σιγά σιγά όμως, επειδή είδα αυτό να έχει διάρκεια, άρχισα να το πιστεύω».

«Από τα πρώτα μου κιόλα τραγούδια υπήρχε μια οικειότητα, κάτι που με έκανε να μπαίνω στην οικογένεια των Ελλήνων. Τώρα είναι σαν να ξαναμπήκα με έναν τρόπο μέσα στις οικογένειeς. Γιατί αυτή η αγάπη που εισπράττω στο βλέμμα των ανθρώπων, οι οποίοι λένε «η Χαρούλα μας» είναι πάρα πολύ μεγάλο δώρο».

«Στον δεύτερο κύκλο του Maestro θα ζήσετε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ήρωες από τη στιγμή του φονικού. Θα δούμε τα αποτελέσματα και τον αντίκτυπο του φόνου στις ζωές των ηρώων» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρις Αλεξίου, “Στην, Maestro,charis alexiou, “stin, Maestro