Νάσος Παπαργυρόπουλος: “Η μητέρα μου έχασε 10 χρόνια από τη ζωή της με την απόφαση μου”

Για την απόφαση να δοκιμαστεί στον στίβο της πολιτικής μίλησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Μάλιστα, όπως παραδέχεται ο γοητευτικός ηθοποιός, η μητέρα του… έχασε 10 χρόνια από την ζωή της όταν ενημερώθηκε πως θα βρεθεί υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δήλωσε πως «θεωρώ ότι πρέπει να πάψουν οι φοβίες

που υπάρχουν στο μυαλό μου για το τι θα πει ο κόσμος, αν πάρεις μια μεριά και αν θα χάσεις ένα μέρος του κόσμου που σε συμπαθεί. Οι φοβίες φεύγουν, γιατί έχεις έναν απώτερο στόχο. Και εγώ θέλω να δω τη χώρα να προκόβει. Γι’ αυτό βάζω υποψηφιότητα στη Στερεά Ελλάδα, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου. Ως μικρομεσαίος επιχειρηματίας, έχω δει πως δεν σέβονται το κομμάτι αυτό του μικρομεσαίου επιχειρηματία».

«Η μητέρα μου έχασε 10 χρόνια από τη ζωή της. Δεν ήθελε να μπλέξω με την πολιτική. Μου λέει: «Που πας, παιδί μου; Εσύ είσαι καθαρός, θες να βοηθήσεις κι αυτοί θα σε καταστρέψουν, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σπιλώσουν». Ξέρω ότι θα αρχίσουν να με βρίζουν, εκεί που δεν με έβριζε κανείς, αλλά προτιμώ να αγωνιστώ παρά να φοβάμαι ότι θα με φάει το κατεστημένο και να πεθάνω σε ένα σπίτι φοβισμένος χωρίς να προσπαθήσω να αλλάξω τίποτα» πρόσθεσε, επίσης, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στη νέα του συνέντευξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα