Βραυρώνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού άσκησε ο Εισαγγελέας στους γονείς του νεκρού βρέφους – Τι θα κρίνει η ιατροδικαστική έκθεση

Σε βάρος του πατέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε χώρο μεταφόρτωσης σκουπιδιών ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Η δίωξη στρέφεται και σε βάρος της μητέρας του νεογνού, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη. Ο πατέρας του νεογνού, αν και έχει ομολογήσει ότι το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, φέρεται να έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό.

Από το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης

θα εξαρτηθεί η πορεία της ανάκρισης και το εάν το κατηγορητήριο θα παραμείνει το ίδιο για τους γονείς.

Η γυναίκα υπήκοος Νεπάλ φέρεται να γέννησε σε ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι ενώ χθες το βράδυ μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε μαιευτήριο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν είχε γεννήσει η είχε αποβάλει. Ο σύζυγός της μετά την αποκάλυψη του φρικτού αυτού γεγονότος φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι δεν γνώριζε πως η γυναίκα εγκυμονούσε.

Η ομολογία του πατέρα

Η Αστυνομία σε έρευνα που έκανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου διαπίστωσε ό,τι υπήρχαν παντού αίματα στο χώρο. Ο πατέρας του βρέφους, παρότι αρχικά αρνούνταν τα πάντα, ομολόγησε τελικά ό,τι εκείνος πέταξε το έμβρυο στα σκουπίδια, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό. Ωστόσο, αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή που θα δείξει εάν το έμβρυο ήταν νεκρό ή ζωντανό και ανάλογα τα αποτελέσματα το ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπο ή όχι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα ηλικίας 30 ετών, ήταν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο και έμεναν μέσα σε αυτό. Όλοι μιλούν ό,τι ήταν άνθρωποι ήπιων τόνων.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα