Η Μπάγερν πάει να κάνει τον Τόμας Τούχελ... Τσάβι

09:14 16/5/2024 - Πηγή: Contra

Το ενδεχόμενο της ανατροπής των δεδομένων και της παραμονής του Τόμας Τούχελ στην Βαυαρία έπαιξε αρκετά. Οι αναλυτές βλέποντας την Μπάγερν να δυσκολεύεται(!) να κλείσει προπονητή είχαν αρχίσει από καιρό να μιλούν και να γράφουν για τις πιθανότητες της παραμονής του 50χρονου.

Και ιδού η δικαίωση -εν μέρει βέβαια αφού δεν υπάρχει επίσημο- καθώς βοά ο διεθνής Τύπος και την ολική αλλαγή σεναρίου στο έργο. Συγκεκριμένα, λοιπόν, δυνατά Μέσα στο εξωτερικό σημειώνουν ότι έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας με το agency του Τούχελ με κεντρικό θέμα συζήτησης

την παραμονή του στο Μόναχο.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο για παράδειγμα αναφέρει πως ο Τούχελ είναι ΟΚ να συνεχίσει στην Μπάγερν αρκεί να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα: 1ον) η γενική αποδοχή από το συμβούλιο και 2ον) η επέκταση του συμβολαίου του. Ο Ιταλός κλείνει την ανάρτησή του σημειώνοντας πως ο Τούχελ θέλει να νιώθει αυτοπεποίθεση για να αποδεχθεί την πρόταση.

Για την ιστορία κάτι ανάλογο φέτος έχει ήδη συμβεί στην Μπαρτσελόνα. Θυμίζουμε πως ο Τσάβι είχε αποφασίσει να φύγει στο τέλος της σεζόν από την ομάδα της καρδιάς του αλλά έπειτα από διαπραγματεύσεις με τους Λαπόρτα - Ντέκο ανακοινώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας τους.

Διαβάστε περισσότερα

Η Παρί αποφάσισε να ξοδεύει διαφορετικά τα χρήματά της

Αυτό είναι το μέλλον του εμβληματικού Τζέιμι Βάρντι

Keywords
Τυχαία Θέματα