Ο Σέρχιο Ράμος αποχωρεί και θα κολλήσει τα τελευταία "ένσημα" σε ομάδα που ιδρύθηκε πέρυσι

13:06 14/5/2024 - Πηγή: Contra

Τα χρόνια τρέχουν σαν σφαίρες και πονούν το ίδιο όταν έρχεται ξαφνικά η συνειδητοποίηση. Ο Σέρχιο Ράμος λοιπόν ετοιμάζεται να πει αντίο οριστικά στην Ισπανία και στην Σεβίλλη κλείνοντας ένα τεράστιο κεφάλαιο στην καριέρα του. Πλέον ο ίδιος θα πραγματοποιήσει ένα τελευταίο ταξίδι, το οποίο όμως θα διαφέρει πολύ από τα προηγούμενα.

Ο Ισπανός αμυντικός αναμένεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να ενταχθεί στην Σαν Ντιέγκο, μία ομάδα που ιδρύθηκε μόλις το 2023 και πρόκειται να ενσωματωθεί στο πρωτάθλημα του MLS το 2025.

Η

ομάδα του MLS θα επιδιώξει να εξασφαλίσει την υπογραφή του αμυντικού ενόψει της εναρκτήριας πορείας της στο πρωτάθλημα. Μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να πέσουν οι υπογραφές η οποίες θα επισημοποιήσουν την φερόμενη συμφωνία.

Ο Σέρχιο Ράμος πραγματοποίησε 657 εμφανίσεις με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόμενος σε εκείνη από το 2005 έως το 2021, ενώ επίσης μέτρησε 180 συμμετοχές και 23 τέρματα με την Εθνική Ισπανίας. Αναμφίβολα η απουσία του από την Ισπανία και τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι αισθητή, ωστόσο η ιστορία δεν ξεγράφει.

Διαβάστε περισσότερα

Και όμως ο Χάρι Κέιν θέλει Τούχελ, το δικό του "στρατόπεδο" επιθυμεί την παραμονή, δεν προκύπτουν εναλλακτικές

O Μουρίνιο στην Τουρκία; Ο υποψήφιος πρόεδρος πήρε μεγάλη υπόσχεση και έκανε αποκάλυψη για επαφές

Keywords
Τυχαία Θέματα