Οι δηλώσεις του πάγωσαν του φιλάθλους, τα ερωτήματα είναι πολλά και η απογοήτευση δεν αγγίζει πλέον την ψυχή

12:29 24/4/2024 - Πηγή: Contra

Τα λόγια του Τεν Χαχ για τον τελικό του FA Cup δίχασαν τους φίλους της Γιουνάιτεντ και μία ενδεχόμενη ήττα απλώς θα επιβαρύνει την ήδη δυσμενή θέση του Ολλανδού.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για τον επερχόμενο μεγάλο τελικό απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και ορισμένες θέσεις του έκαναν διαφορετικό γκελ μεταξύ των οπαδών του συλλόγου. Άλλοι ενοχλήθηκαν σε μεγάλο βαθμό και άλλοι υπερασπίστηκαν τον Ολλανδό, όμως στο τέλος της ημέρας αυτό που θα μετρά θα είναι μόνο το αποτέλεσμα.

Ο ίδιος δήλωσε

"Δεν μας αρκεί να είμαστε

στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, θέλουμε να τον κερδίσουμε. Αυτό θα επιδιώξουμε και αυτή είναι η νοοτροπία μας. Γι' αυτό είμαστε επιτυχημένοι".

"Γι' αυτό είμαι επιτυχημένος επί 10 χρόνια ως προπονητής, παίρνω πάντα το μέγιστο από κάθε ομάδα".

Οι αντιδράσεις προκλήθηκαν διότι επί της ουσίας πρόκειται για μία έμμεση παραδοχή από τον Τεν Χαχ πως η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Παραδέχεται πως η 7η θέση στο πρωτάθλημα είναι το μέγιστο που μπορεί να πετύχει με αυτό το ρόστερ, ενώ πέρυσι με την ίδια ομάδα κατέλαβε την 3η θέση έχοντας εκτός ανταγωνισμού της Λίβερπουλ, Τσέλσι και Τότεναμ.

Αυτές οι δηλώσεις επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τον Ολλανδό αν αναλογιστεί κανείς πως εκείνος πέρυσι αποφάσιζε για τις μεταγραφές και την συνολική διαχείριση του ρόστερ, επομένως η φετινή πραγματικότητα φέρει φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του.

Κάποιος μπορεί να αντιτείνει πως οι πολλοί τραυματισμοί έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και ότι είναι η αιτία των προβλημάτων. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση η απάντηση είναι απλή. Αν μεγάλες ομάδες όπως η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης λόγω τραυματισμών, τότε οι μεταγραφές παικτών είναι ως επί των πλείστων αχρείαστες. Ένα καλό ιατρικό επιτελείο θα κάνει την δουλειά...

Δεν δικαιολογείται ένας σύλλογος να είναι τόσο ευάλωτος μόνο και μόνο επειδή μερικές σημαντικές μονάδες έχουν τεθεί εκτός μάχης. Μία ομάδα κρίνεται στο σύνολό της, όλοι οι παίκτες και όλος ο σύλλογος. Πετυχαίνει ή αποτυγχάνει μία ομάδα και οι ευθύνες ή τα εύσημα έχουν κοινούς αποδέκτες.

Η αλήθεια είναι πως όσα έχουν ειπωθεί θα κριθούν στην πράξη, το αποτέλεσμα. Είναι επίσης αλήθεια πως η αποτυχία πλέον δεν προκαλεί σοκ στον οργανισμό της Γιουνάιτεντ διότι έχει βγάλει "αντισώματα", όμως είναι λογικό ένας τελικός Κυπέλλου να "καθαρίσει" κάθε ανορθογραφία του προπονητή μέχρι και σήμερα;

Διαβάστε περισσότερα

Η Τσέλσι γνώρισε ταπεινωτική ήττα-ταφόπλακα του Ποτσετίνο, ο ίδιος ετοιμάζεται για καλοκαιρινές... διακοπές

Λίβερπουλ: Το "αγκάθι" στην περίπτωση του Άρνε Σλοτ

Keywords
Τυχαία Θέματα