Ρονάλντο: Γέλασε με βίντεο δημοσιογράφου που "έκραζε" τον Μέσι για τις 8 Χρυσές Μπάλες

15:26 31/10/2023 - Πηγή: Contra

Την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του κατέκτησε ο Λιονέλ Μέσι και μόνο λίγες δεν είναι αντιδράσεις αναφορικά με το πόσο άξιζε ή όχι το εν λόγω τρόπαιο σε μία χρονιά που ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει κατακτήσει τα πάντα με την Μάντσεστερ Σίτι, πετυχαίνοντας παράλληλα ασύλληπτες ατομικές επιδόσεις.

Ένας απ΄αυτούς είναι και ο δημοσιογράφος της AS, Τόμας Ρονσέρο ο οποίος ανέφερε σε βίντεο του πως ο Λίο θα έπρεπε να έχει στην καλύτερη περίπτωση 5 Χρυσές Μπάλες, όσες δηλαδή έχει κατακτήσει και ο Κριστιάνο

Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο μάλιστα να αντιδρά με ιμότζι που γελάνε στο εν λόγω βίντεο.

Γεια σας φίλοι. Αυτό που ξέραμε, συνέβη. Θα έδιναν άλλη μια Χρυσή Μπάλα στον Μέσι. Πήγε να αποσυρθεί στο Μαϊάμι, αλλά φαινόταν ήδη σαν να έχει αποσυρθεί στην Παρί για να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο, ναι, καλά, αλλά με έξι πέναλτι υπέρ τους.

Το Μουντιάλ ήταν πριν από 10 μήνες, είμαστε στον Νοέμβριο. Ο Μέσι έχει οκτώ Χρυσές Μπάλες καλά, θα έπρεπε να έχει πέντε, έχει τη Χρυσή Μπάλα του Ινιέστα, του Τσάβι και του Λεβαντόβσκι που κέρδισε έξι τρόπαια σε μια σεζόν κι ο Χάλαντ ήταν ο πρώτος σκόρερ όλων".

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι: Οι Σαουδάραβες πολιορκούν τον Ντε Μπρόινε, αυτό το ποσό δίνουν στους "Πολίτες"

Μέσι: Αυτές είναι οι 4 μεγάλες επιδόσεις του Λίο που δύσκολα θα "σπάσουν"

Ίντερ: Ο Λαουτάρο σπάει όλα τα κοντέρ και οι νερατζούρι τον "δένουν" για πάντα

Keywords
Τυχαία Θέματα