Cine-TV #268

Ισχνή η εβδομάδα που μας πέρασε, τόσο από πλευράς ανακοινώσεων νέων κυκλοφοριών για ταινίες και σειρές όσο και από ειδησεογραφικής πλευράς, με την ανακοίνωση της μεταφοράς του αγαπημένου franchise Syberia στη μικρή οθόνη -υπό μορφή animated σειράς- να ξεχωρίζει.

Το Syberia, γραμμένο από τον Benoit Sokal, είναι ένας point-and-click adventure τίτλος, με επίκεντρο την Kate Walker, μια νεαρή δικηγόρο από τη Νέα

Υόρκη που έχει αναλάβει να βρει τον μυστηριώδη εφευρέτη Hans Voralberg. Αυτό που ακολουθεί είναι μια περιπέτεια που χρειάστηκε είκοσι χρόνια για να ειπωθεί, με το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας να κυκλοφορεί το 2022 με τίτλο Syberia: The World Before.

Προς το παρόν τίποτα συγκεκριμένο δεν έχει αποκαλυφθεί για την animated σειρά, οπότε δεν είναι σαφές αν θα πρόκειται για μια νέα περιπέτεια στο σύμπαν του παιχνιδιού ή για μια μεταφορά της original ιστορίας των παιχνιδιών.

Trailers

Expend4bles
Σκηνοθέτης: Scott Waugh (Need for Speed)
Πρωταγωνιστούν: Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Dolph Lundgren, Andy Garcia, Sylvester Stallone
Πρεμιέρα: 22 Σεπτεμβρίου 2023

Η νέα γενιά διάφορων πρωταγωνιστών -αμφιβόλου ποιότητας- ταινιών δράσης, συναντά τους παλιούς αστέρες της δράσης στο Expend4bles. Ξαναβρίσκοντας την ομάδα των επίλεκτων μισθοφόρων, οι Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture και Sylvester Stallone συναντούν για πρώτη φορά τους Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran και Andy Garcia. Οπλισμένοι με κάθε όπλο που μπορούν να πάρουν στα χέρια τους και τις ικανότητες να τα χρησιμοποιήσουν, οι Expendables είναι η τελευταία γραμμή άμυνας του κόσμου και η ομάδα που καλείται όταν όλες οι άλλες επιλογές είναι εκτός παιχνιδιού.

Τα νέα μέλη της ομάδας, με νέα στυλ και τακτικές, υπόσχονται να δώσουν μια εντελώς νέα έννοια στη λέξη “δράση”. Πρόκειται για την τέταρτη στη σειρά ταινία του franchise -πλέον- των Expendables του Sylvester Stallone, ο οποίος επιστρέφει και σε αυτή τη ταινία. Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της ταινίας έλαβαν χώρα στη πατρίδα μας και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Bird Box Barcelona
Σκηνοθέτης: Àlex Pastor, David Pastor (Carriers)
Πρωταγωνιστούν: Mario Casas, Georgina Campbell, Alejandra Howard
Πρεμιέρα: 14 Ιουλίου 2023 (Netflix)

Αφού μια μυστηριώδης δύναμη αποδεκατίζει τον παγκόσμιο πληθυσμό, ο Sebastian πρέπει να πλοηγηθεί στο δικό του ταξίδι επιβίωσης στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Καθώς συνάπτει εφήμερες συμμαχίες με άλλους επιζώντες, η ομάδα που δημιουργούν προσπαθεί να ξεφύγει από την πόλη. Ταυτόχρονα, μια απροσδόκητη και ακόμη πιο δυσοίωνη απειλή αυξάνεται. Spin-off -ισπανική αυτή τη φορά- παραγωγή της γνωστής ταινίας Bird Box -του 2018- με πρωταγωνίστρια τη Sandra Bullock.

Sympathy for the Devil
Σκηνοθέτης: Yuval Adler (The Operative)
Πρωταγωνιστούν: Nicolas Cage, Joel Kinnaman, Kaiwi Lyman
Πρεμιέρα: 28 Ιουλίου 2023 (Αμερική)

Αφού αναγκάζεται να οδηγεί ενώ βρίσκεται υπό την απειλή όπλου από έναν μυστηριώδη επιβάτη, ένας άνδρας βρίσκεται, άθελά του, σε ένα παιχνίδι γάτας και ποντικιού, όπου σύντομα γίνεται σαφές ότι όλα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Nicolas Cage φαίνεται πως βάλθηκε να επιστρέψει σε πιο καλογραμμένους ρόλους, αυτή τη φορά πλάι στον Joel Kinnaman.

The Hill
Σκηνοθέτης: Jeff Celentano (Breaking Point)
Πρωταγωνιστούν: Dennis Quaid, Scott Glenn, Joelle Carter, Colin Ford
Πρεμιέρα: 25 Αυγούστου 2023 (Αμερική)

Μεγαλώνοντας φτωχικά σε μια μικρή πόλη του Τέξας, ο νεαρός Rickey Hill δείχνει μια εξαιρετική ικανότητα στο χτύπημα της μπάλας του μπέιζμπολ, παρά το γεγονός ότι επιβαρύνεται με σιδεράκια στα πόδια λόγω μιας εκφυλιστικής ασθένειας της σπονδυλικής στήλης. Ο αυστηρός, πάστορας πατέρας του (Dennis Quaid) αποθαρρύνει τον Rickey να παίζει μπέιζμπολ για να τον προστατεύσει από τραυματισμούς και να τον κάνει να ακολουθήσει τα βήματά του και να γίνει ιεροκήρυκας. Ως αντιδραστικός και γεμάτος όνειρα, ο νεαρός αψηφά τον πατέρα του. Ο Rickey (Colin Ford) γίνεται ένα φαινόμενο του μπέιζμπολ.

Η επιθυμία του να συμμετάσχει σε ένα δοκιμαστικό ενός θρυλικού σκάουτερ της μεγάλης λίγκας διχάζει την οικογένεια και απειλεί το όνειρο του Rickey να παίξει επαγγελματικό μπέιζμπολ. Ενδιαφέρουσα κοινωνική ταινία, βασισμένη στους χαρακτήρες, με τον πάντα σταθερό στις επιλογές και τις ερμηνείες, Dennis Quaid, να είναι εκ των πρωταγωνιστών.

The Out-Laws
Σκηνοθέτης: Tyler Spindel (Deported)
Πρωταγωνιστούν: Adam Devine, Pierce Brosnan, Ellen Barkin, Nina Dobrev
Πρεμιέρα: 7 Ιουλίου 2023 (Netflix)

Ο Owen Browning (Adam Devine) είναι ένας ευθύς και αγαθός διευθυντής τράπεζας που ετοιμάζεται να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του, την Parker (Nina Dobrev). Όταν η τράπεζά του ληστεύεται από τους διαβόητους Ληστές Φαντάσματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του γάμου του, πιστεύει ότι τα μελλοντικά πεθερικά του (Pierce Brosnan και Ellen Barkin) που μόλις έφτασαν στην πόλη, είναι οι διαβόητοι ληστές. Οικογενειακή κωμωδία καταστάσεων και χαρακτήρων, με τους Brosnan και Barkin να κλέβουν τις εντυπώσεις στο τρέιλερ της καλοκαιρινής ταινίας του Netflix.

Cine-TV Νέα

Ανακοινώθηκε η παραγωγή της σειράς κινουμένων σχεδίων Syberia

Η Microids, η εκδότρια εταιρεία του franchise Syberia, ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με την What the Prod για την παραγωγή μιας σειράς κινουμένων σχεδίων βασισμένης στο κόσμο του Syberia. Το εγχείρημα αυτό υπόσχεται -σύμφωνα με τους δημιουργούς του- να μεταφέρει τις περιπέτειες της Kate Walker σε ένα μέσο όπου οι οπαδοί θα μπορούν να βυθιστούν βαθύτερα στον κόσμο.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για να διασφαλίσουν ότι η σειρά κινουμένων σχεδίων Syberia “ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των θαυμαστών της σειράς και των φίλων των τηλεοπτικών σειρών κινουμένων σχεδίων για ενήλικες”.

The post Cine-TV #268 appeared first on GameOver.

Keywords
cine, megan fox, jason statham, sylvester stallone, nicolas cage, pierce brosnan, nina dobrev, franchise, adventure, νέα, world, συγκεκριμένο, original, scott, jackson, fox, garcia, sylvester, jason, jacob, στυλ, θεσσαλονικη, box, david, mario, sebastian, cage, dennis, hill, ford, tyler, adam, pierce, nina, owen, τραπεζες, netflix, εταιρεία, gameover, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, δραση, Howard Carter, ονειρα, ονειρο, ταινιες, owen, scott, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, δυναμη, δειχνει, εγχειρημα, ειπωθει, εβδομαδα, εννοια, επιθυμια, εταιρεία, ζωης, εικοσι, κεφαλαιο, κωμωδια, μορφη, νεα γενια, νεα υορκη, ομαδα, παντα, οθονη, οικογενεια, σειρες, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, σιδερακια, συντομα, σειρα, στυλ, συμπαν, τεξας, τρειλερ, τιτλος, φαντασματα, φαινονται, φορα, αυστηρος, adam, βηματα, box, cage, click, dennis, adventure, david, fox, franchise, garcia, gameover, hill, χωρα, jackson, jacob, jason, jason statham, ληστες, nina, mario, netflix, nicolas cage, original, παιχνιδι, pierce, pierce brosnan, ποδια, sebastian, sylvester stallone, sylvester, ταξιδι, τραπεζα, tyler, world, χερια
Τυχαία Θέματα