Κανονικά η διάθεση του Crysis Remastered στο Nintendo Switch

Παρά την καθυστέρηση των υπόλοιπων εκδόσεών του.

Η Crytek επιβεβαίωσε πως η remastered έκδοση του Crysis θα κυκλοφορήσει κανονικά μόνο για την κονσόλα της Nintendo, έπειτα από την απόφασή της να μεταβάλλει την κυκλοφορία του Crysis Remastered για όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες λόγω των αρνητικών αντιδράσεων που εξέφρασε η κοινότητα, αντικρίζοντας το υλικό που διέρρευσε από το παιχνίδι στο διαδίκτυο.

Όπως είχε αναφέρει

το γερμανικό στούντιο ανάπτυξης πριν από μερικές ημέρες: "Το πάθος σας για το franchise αξίζει ένα αναμφισβήτητα υψηλής ποιότητας παιχνίδι, και έχουμε δεσμευτεί να παραδόσουμε ακριβώς αυτό. Για να διασφαλίσουμε την εκλήρωση αυτής της δέσμευσης, θα χρειαστούμε να καθυστερήσουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας (για όλες τις πλατφόρμες) και το trailer premier για μερικές εβδομάδες. Ίσως γνωρίζετε για τη διαρροή χτες, και θέλουμε να ξέρετε: έχουμε παρατηρήσει όλες τις αντιδράσεις -τις καλές και τις κακές- και τις ακούμε! Παρακαλούμε, διατηρήστε την αγάπη σας, και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα έχετε το παιχνίδι που αγαπάτε σύντομα. Ο επιπρόσθετος χρόνος μέχρι την κυκλοφορία θα μας επιτρέψει να φέρουμε το Crysis Remastered σε κονσόλες και PC - καταρρίπτοντας τα [συνηθισμένα] πρότυπα που αναμένετε από τα PC παιχνίδια. Ελπίζουμε να κατανοήσετε αυτό που κάνουμε -και να μείνετε μαζί μας καθώς παίρνουμε το χρόνο για να φτιάξουμε ορισμένες ακόμη βελτιώσεις."

Crysis Fans,

You may have seen our last update about the Crysis Remastered release, and we have good news for you:

We can confirm that Crysis will still be coming to Nintendo Switch on July 23rd!

Watch this space for further updates.https://t.co/2JnfyC7jRE pic.twitter.com/W6W3DDypgv

Crysis (@Crysis) July 10, 2020

Ωστόσο, το Crysis Remastered θα γίνει διαθέσιμο στις 23 Ιουλίου μόνο στο Nintendo Switch, φέροντας νέα χαρακτηριστικά, όπως δυναμικούς φωτισμούς, στόχευση με γυροσκόπιο και καταστρεφόμενα περιβάλλοντα με συνδυασμούς βλάστησης, με την ομάδα ανάπτυξης παράλληλα να μην κάνει κάποια αναφορά στο λόγο που η έκδοση του παιχνιδιού για το Nintendo Switch δεν επιδέχεται πλέον την αναβολή που έχουν δεχτεί οι αντίστοιχες για τις υπόλοιπες υποστηριζόμενες πλατφόρμες (PS4, Xbox One και PC), χωρίς επίσης να γνωστοποιεί τίποτα νεότερο σχετικά με αυτές.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα