Νέο trailer για το φωτορεαλιστικό Unrecord

Ένα επίσημο και άκρως εντυπωσιακό gameplay trailer δημοσιεύτηκε από το φωτορεαλιστικό FPS Unrecord. Το Unrecord περιγράφεται από τον δημιουργό του ως ένα “single-player FPS που αφηγείται την ιστορία ενός αστυνομικού από την οπτική γωνία της κάμερας σώματός του“. Ο Alexandre Spindler, co-creator του παιχνιδιού, αναφέρει ότι στο Unrecord οι παίκτες θα πρέπει να επιλύσουν μία πολύπλοκλη υπο΄θεση, η οποία θα απαιτεί τόσο “τακτικές όσο και ερευνητικές

ικανότητες για να ολοκληρωθεί με επιτυχία“.

Ο Spindler τόνισε πως δεν πρόκειται για παιχνίδι VR και ότι στο gameplay που παρουσιάστηκε χρησιμοποιήθηκε ποντίκι και πληκτρολόγιο, κάτι που χρειάστηκε να τονίσει δεδομένου ότι υπήρξαν σχόλια που ανέφεραν ότι το βίντεο μάλλον δεν ήταν gameplay. Ο Spindler ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “στην πραγματικότητα, φαίνεται μάλλον κολακευτικό να συγκρίνουμε τα γραφικά του Unrecord με την πραγματικότητα, αλλά ευτυχώς, γνωρίζουμε ότι ένα παιχνίδι εστιάζει πρώτα στο gameplay και το σύμπαν στο οποίο επικεντρωνόμαστε“.

Παράλληλα, ο συνδημιουργός του Unrecord -Alexandre Spindler- έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από την ανάπτυξη του παιχνιδιού, για να αποδείξει -ακόμη περισσότερο- ότι το παιχνίδι δεν είναι ψεύτικο. Στο νέο υλικό βλέπουμε τον προγραμματιστή να χειρίζεται το περιβάλλον του παιχνιδιού πριν συνεχίσει το gameplay. Στη συνέχεια, μόλις βρεθεί μέσα σε ένα από τα κτίρια του Unrecord, ο προγραμματιστής προχωρά σε περισσότερες επεμβάσεις στο περιβάλλον.

For those who thought Unrecord was fake or a video, sorry. pic.twitter.com/41ESKMISy1

— Alexandre Spindler (@esankiy) April 20, 2023

The post Νέο trailer για το φωτορεαλιστικό Unrecord appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα