Ο Joseph Staten αφήνει τη Microsoft και το Halo

Η δημιουργική δύναμη πίσω από το Halo Infinite φεύγει από το franchise. Ο Joseph Staten είναι από τους ανθρώπους που έχουν δώσει πολλά στο Halo αλλά και στα Microsoft Studios.

Το IGN

ήταν το πρώτο που είχε επίσημη δήλωση από τη Microsoft γι’ αυτό το γεγονός. “Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεισφορά του Joseph στο Halo και στο Xbox”, είπαν από την εταιρεία, “του ευχόμαστε τα καλύτερα στις καινούργιες περιπέτειες που το περιμένουν”.

Ο ίδιος ο Staten έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, “Είναι αλήθεια ότι φεύγω από τη Microsoft. Υπάρχουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες να μοιραστώ μαζί σας στο μέλλον, για τώρα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του συνάδελφους μου στο Xbox για την κατανόηση και τη συμπαράστασή τους σε αυτό το ξεκίνημα της καινούργιας περιπέτειάς μου”.

Ο creative director έχει δουλέψει/βοηθήσει τα τελευταία χρόνια σε αρκετούς τίτλους της Microsoft όπως τα ReCore, Quantum Break, State of Decay 2, Crackdown 3, Age of Empires II: Definitive Edition, Microsoft’s Flight Simulator και φυσικά στο Halo Infinite. Η ιστορία του στο χώρο όμως δεν σταματά εδώ. Ο Staten ήταν ο άνθρωπος πίσω από τις αφηγηματικές σκηνές του πρώτου Halo, βοήθησε ως Writing Director στο τρίτο και ήταν ο Creative Director του Halo 3 ODST. Από τα χέρια του πέρασε και το Destiny, όντας ο Story Director του τίτλου πριν φύγει από την Bungie -λίγο πριν το λανσάρισμα του παιχνιδιού- για να δουλέψει και πάλι με τη Microsoft, κάτι που τον οδήγησε για ακόμα μία φορά στο franchise του Halo. Τέλος, έχει γράψει και δύο νουβέλες στον κόσμο του Halo, τα Halo: Contact Harvest και Halo: Shadow of Intent.

Hey folks, I am indeed leaving Microsoft. I'll have more info to share soon, but for now, I'd just like to thank all my @Xbox colleagues for all their understanding and support as I embark on a new adventure. https://t.co/oMR0LXOzZb

Joseph Staten (@joestaten) April 8, 2023

The post Ο Joseph Staten αφήνει τη Microsoft και το Halo appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα