Οι πωλήσεις του PlayStation 5 ξεπέρασαν τα 40 εκατομμύρια

Η Sony Interactive Entertainment (SIE) ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις του PlayStation 5 έχουν πλέον ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως.

Το PS4 παραμένει παρόλα αυτά, η κονσόλα της Sony η οποία έφτασε τα 40 εκατομμύρια πωλήσεις πιο γρήγορα, καθώς φέρεται να έφτασε το ορόσημο δύο μήνες νωρίτερα, αν και δεν αντιμετώπισε τα ίδια προβλήματα διαθεσιμότητας, τα οποία

αντιμετώπισε η ιαπωνική εταιρεία με τη διάθεση του PS5.

O Διευθύνων Σύμβουλος της SIE Jim Ryan, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Κυκλοφορήσαμε το PlayStation 5 τον Νοέμβριο του 2020 και ο κόσμος βρισκόταν σε ένα παράξενο και διαφορετικό μέρος από ό,τι όταν ανακοινώσαμε την κονσόλα το 2019“.

“Παρά τις πρωτοφανείς προκλήσεις, οι ομάδες μας και οι συνεργάτες μας εργάστηκαν επιμελώς για να παραδώσουν το PS5 εγκαίρως. Συνεχίσαμε να αντιμετωπίζουμε διάφορες αντιξοότητες και χρειάστηκαν μήνες για να ομαλοποιηθούν οι αλυσίδες εφοδιασμού, ώστε να έχουμε τα αποθέματα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στη ζήτηση που υπήρχε“.

“Για περισσότερους μήνες από όσους θέλω να θυμάμαι, συνεχίσαμε να ευχαριστούμε την κοινότητά μας για την υπομονή της, ενώ εργαζόμασταν μέσα από αυτά τα ζητήματα. Αλλά τώρα η διαθεσιμότητα του PS5 είναι καλή και σταθερή και βλέπουμε αυτή τη συσσωρευμένη ζήτηση να ικανοποιείται επιτέλους“.

The post Οι πωλήσεις του PlayStation 5 ξεπέρασαν τα 40 εκατομμύρια appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα