Πρώτα gameplay πλάνα από το Indiana Jones and the Great Circle

Στα πλαίσια του Xbox Developer_Direct η Bethesda έδειξε για πρώτη φορά τον καινούργιο τίτλο του MachineGames studio, το Indiana Jones and the Great Circle. Στο video της παρουσίασης είδαμε διάφορα gameplay πλάνα από το παιχνίδι, καθώς και τους συντελεστές του να μιλούν γι’ αυτό.

Ο τίτλος θα διαδραματίζεται το 1937, μεταξύ των γεγονότων του Raiders of the Lost

Ark και του The Last Crusade. Το studio πίσω από τα τελευταία Wolfenstein υποσχέθηκε μία κινηματογραφική single-player περιπέτεια, με εναλλαγές μεταξύ πρώτου και τρίτου προσώπου, με πολλά μυστήρια και γρίφους, ακριβώς όπως θα περιμέναμε από τις ιστορίες του Doctor Jones.

Για ακόμα μία φορά θα έρθουμε αντιμέτωποι με τους Ναζί, σε μία πλοκή που θα μας γυρίσει σε όλον τον κόσμο για να ανακαλύψουμε μία “αρχαία δύναμη”, σε έναν “αγώνα δρόμου” εναντίον τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Todd Howard θα είναι στη θέση του Executive Producer. Στο βίντεο είδαμε τον δημιουργό του Starfield να μιλάει για τη συνεργασία του με το MachineGames studio, στην προσπάθειά τους να φέρουν όσο πιο πιστά μπορούν τον Indy στα videogames.

Το Indiana Jones and the Great Circle θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για Xbox Series X/S και PC, και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στο Game Pass.

The post Πρώτα gameplay πλάνα από το Indiana Jones and the Great Circle first appeared on GameOver.

The post Πρώτα gameplay πλάνα από το Indiana Jones and the Great Circle appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα