Πρώτο δείγμα από το Street Fighter 6

Τον Φεβρουάριο του 2022 η Capcom ανακοίνωσε την η ύπαρξη του Street Fighter 6 όμως τότε η εταιρεία δεν είχε δώσει περισσότερα στοιχεία, δήλωσε ότι θα έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2022 για περισσότερες πληροφορίες.

Τέσσερις μήνες αργότερα, έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο Street Fighter 6.

Κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου State of Play του PlayStation, η Capcom “πάτησε πάνω” στο προηγούμενο CGI trailer της για να μας δείξει τι πραγματικά μπορούμε να περιμένουμε όταν πάρουμε τον τίτλο στα χέρια μας.

Στο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, μπορούμε να δούμε ότι θα έχουμε χαρακτήρες που επιστρέφουν, όπως η Chun-Li και ο Ryu, οι οποίοι εκτελούν γνωστές κινήσεις καθώς και ολοκαίνουργιες τεχνικές. Ακούμε για «Secret Arts» (που μοιάζουν με special moves) και μπορούμε να θαυμάσουμε το art style του τίτλου. Εμπνευσμένο από προηγούμενους τίτλους της σειράς Street Fighter, το Street Fighter 6 θα διαθέτει ένα “immersive” single player World Tour story mode, παράλληλα με το Battle Hub, το οποίο προφανώς θα διευρύνει τις δυνατότητες της “επικοινωνίας και αφοσίωσης των παικτών”.

Το Street Fighter 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S και PC.

The post Πρώτο δείγμα από το Street Fighter 6 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα