Το Thymesia καταφθάνει σε PC

Μέσω ενός δελτίου τύπου γνωστοποίησε η Team 17 την επικείμενη συνεργασία της με την ομάδα OverBorder Studio για την κυκλοφορία του Thymesia -ενός action-rpg τίτλου με έντονες επιρροές soulsborne- σε PC, μέσα στο 2021.

Στην ανακοίνωσή της η Team 17 αναφέρει ότι το πόνημα της OverBorder, της επταμελούς ομάδας από την Ταϊβάν που βρίσκεται στο τιμόνι της ανάπτυξης, χαρακτηρίζεται από γρήγορο ρυθμό και combat-heavy gameplay, ενώ έμφαση

δίνεται σε στοιχεία όπως το dodging, τα parries και τα ripostes.

Στον ρόλο του πρωταγωνιστή θα συναντήσουμε τον Corvus, έναν μυστηριώδη χαρακτήρα με την ιδιαίτερη ικανότητα να μετατρέπει σε όπλο την ασθένεια των αντιπάλων του, στο ταξίδι ανάκτησης της μνήμης και της ταυτότητάς του. Η Overborder υπόσχεται δυνατότητα παραμετροποίησης του ρεπερτορίου των κινήσεων του χαρακτήρα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα δημιουργίας playstyle στα μέτρα του καθενός. Παράλληλα, από το studio προοιωνίζεται και η αξία της επανάληψης του τίτλου, με διαφορετικά endings και διαφορετικά builds να εξασφαλίζουν εντελώς διαφορετικές εμπειρίες σε κάθε πέρασμα από τον “ζοφερό” και “απειλητικό” κόσμο του παιχνιδιού.

Δυστυχώς, στοιχεία σχετικά με την κυκλοφορία του Thymesia, πέραν του παραθύρου κυκλοφορίας μέσα στο 2021 και της πλατφόρμας που θα είναι το PC, ακόμα δεν είναι γνωστά.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer της ανακοίνωσης του τίτλου.

The post Το Thymesia καταφθάνει σε PC appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα