Mε τα «αν» δεν γράφεται η ιστορία ούτε και ψηφίζονται νόμοι κυρία Μπακογιάννη

Του Χρήστου Μπολώση

Σε συνέντευξή της στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, μεταξύ των άλλων, είπε: «Αν η Μαρίκα ήξερε σήμερα πως υπάρχουν παιδιά ομόφυλων ζευγαριών που δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα παιδιά, είμαι σίγουρη πως θα έλεγε “μέχρι εδώ”! Η μάνα μου ήταν ένας παραδοσιακός άνθρωπος. Και εγώ είμαι… Σήμερα ένας στους δύο παίρνει διαζύγιο…» (Ιστοσελίδα Celebrity reporter,

26/1/24).

Όλα αυτά βέβαια εντάσσονται στο πλαίσιο της προπαγάνδας για την υπερψήφιση του εκτρώματος για τον γάμο μεταξύ των ομοφυλοφίλων.

Και αφού εκφράσω τις επιφυλάξεις μου για το αν η μακαρίτισσα Μαρίκα Μητσοτάκη (μία πραγματικά παραδοσιακή Ελληνίδα μητέρα, που το είχε δείξει εμπράκτως) πράγματι θα έλεγε αυτά που θέλει η κυρία Ντόρα, να θυμίσω ότι με τα «αν» δεν γράφεται η ιστορία ούτε και ψηφίζονται νόμοι, διότι, αν ήταν έτσι, μπορώ να φέρω 100.000 αποβιώσαντες, που θα έλεγαν «όχι» στον κυοφορούμενο νόμο.

Τέλος, η κυρία Μπακογιάννη δεν θα πρέπει να κρίνει τα πράγματα με βάση το περιβάλλον της, διότι διαφορετικά θα ήξερε ότι σήμερα δεν παίρνει ένας στους δύο διαζύγιο. Κάπου υπάρχει λάθος, που θα έλεγε και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.

The post Mε τα «αν» δεν γράφεται η ιστορία ούτε και ψηφίζονται νόμοι κυρία Μπακογιάννη appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα