Κυριάκο βγες από το κάδρο

18:20 4/3/2016 - Πηγή: Antinews

Αναμένοντας τα αποτελέσματα του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, κάποιες σκόρπιες σκέψεις αναδύονται αυθορμήτως στο μυαλό και τις μοιράζομαι μαζί σας.

Βλέποντας την φωτογραφία των συνομιλούντων στο προεδρικό μέγαρο, κάθε Έλληνας που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί παρά να τον πιάνει μια μικρή θλίψη.

Σκεπτόμενοι, ποιοι ήταν αντίστοιχα στις ίδιες θέσεις μόλις μερικά χρόνια πριν και ποιοι είναι τούτη την κρίσιμη για την χώρα ώρα, δεν είναι δυνατόν να μην σε καταλάβει απογοήτευση για το παρόν της κοινοβουλευτικής

μας δημοκρατίας και φόβος για το μέλλον της.

Διαβάζοντας δε για αυτά που (κατά πληροφορίες) συζητιούνται (;) γύρω από αυτό το τραπέζι, σε πιάνει σύγκρυο και τρόμος για το μέλλον της ίδια της χώρας.

Κρατήστε την αυτή την φωτογραφία, κατά τη γνώμη μου θα αποτελέσει τεκμήριο πολιτικής αφέλειας και αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού για τον ιστορικό του μέλλοντος.

Και δυστυχώς Κυριάκο, περιλαμβάνεσαι κι εσύ στο κάδρο!

Επιμένεις να συνομιλείς, να νομιμοποιείς και να προσυπογράφεις χαρτιά, αποφάσεις και πολιτικές «ντρίπλες» που στρέφονται ευθέως εναντίον σου, εναντίον του κόμματός σου και (το χείριστο) εναντίον ολόκληρου του λαού.

Δεν υπάρχει δικαιολογία Κυριάκο. Λέξεις όπως «ήλπιζα», «προσπαθούσα», «δεν πίστευα» δεν θα σε βγάλουν μεθαύριο από την φωτογραφία των «απίθανων» στην οποία τοποθετείς τον εαυτό σου και την Παράταξη τούτη την δύσκολη για την χώρα στιγμή.

Η λογική «το κάνω για την Πατρίδα» δεν ισχύει πια, αφού η Πατρίδα κινδυνεύει το περισσότερο από την συνέχιση αυτών των επικίνδυνων πολιτικών που η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ εφαρμόζει.

Η μόνη λύση είναι ανένδοτη αντιπολίτευση για να αλλάξουν το γρηγορότερο αυτές οι πολιτικές.

Κι αυτό μπορεί να γίνει μονάχα αν αλλάξει η κυβέρνηση. Αν αφεθεί η παρούσα κυβέρνηση να εφαρμόζει ανενόχλητη το σχέδιο επιβολής και κυριαρχίας της στην χώρα, ίσως να είναι πολύ αργά μετά από όχι και μεγάλο διάστημα για οποιεσδήποτε διορθωτικές κινήσεις.

Αγαπητέ μου Πρόεδρε, σπεύσε να βγάλεις τον εαυτό σου και την Παράταξη από αυτό το συνονθύλευμα των ανίκανων, των κολαούζων, των μετρίων, των διστακτικών και των αστείων. Αλλιώς θα καταλήξεις εσύ μεν αναξιόπιστος, η δε τελευταία ελπίδα της χώρας να σωθεί απραγματοποίητη.

Και πάρε υπόψη σου Κυριάκο, πως αυτά στα γράφει κάποιος που είναι μαζί σου και σε στηρίζει στην προσπάθειά σου να αλλάξεις την Παράταξη εκ βάθρων.

Όμως, δεν είναι ώρα για εσωστρέφεια και ομφαλοσκόπηση. Δεν είναι ώρα για «ώριμα φρούτα».

Είναι η ώρα για δυναμική, δομική και ΑΝΕΝΔΟΤΗ αντιπολίτευση. Αυτό είναι το ΧΡΕΟΣ σου (και δικό μας) απέναντι στην Κοινωνία, στο Έθνος και την Ιστορία.

Ακόμη και αν η Κοινωνία ΔΕΝ θέλει, ο ΗΓΕΤΗΣ πρέπει να την σπρώξει μπροστά.

Αλλιώς, δεν είναι ΗΓΕΤΗΣ.

Akenaton

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα