Δεν μας λες ρε αδωνι...

23:27 29/2/2016 - Πηγή: Fimotro
Αγαπητό Fimotro,
Σε λίγη ώρα θα παραγγείλω πίτσες, σουβλάκια και μπύρες με την παρέα μου, για να απολαύσουμε σε απευθείας μετάδοση το show του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη από την εκπομπή ΟΛΑ του Θέμου Αναστασιάδη...

Και βέβαια, αφού ο τιτανοτεράστιος Άδωνις τραβήξει κανά "δεκάρικο" κατά του Τσίπρα και του
θιάσου του, ευχαριστημένος και καμαρωτός θα αποσυρθεί μέχρι την επόμενη τηλε-εμφάνισή του. Βλέπεται η "πρέζα" είναι δύσκολο να κοπεί, ιδίως τώρα τελευταία η καψούρα του Άδωνι με τον Τσίπρα βγάζει μάτι.
Στην Κοζάνη πάει να κόψει πίτα στη ΝΟΔΕ των απολιθωμάτων του Αβέρωφ, τραβάει ο τιτάνας Άδωνις ένα σιχτίρισμα στον Αλέξη, στους Δελφούς κατεβαίνει για να συμμετάσχει σε οικονομικό Forum, τραβάει πάλι και ένα μπινελίκι στον Καταληψία. Θέλω να πιστεύω ότι όταν "γαργαλάει" την Ευγενία θα κάνει κράτει ο τυπάκος, γιατί παραπάει το χούι.
Αυτό όμως που κάποιος πρέπει να τον ρωτήσει - ας ελπίσουμε ο Αναστασιάδης να διαβάζει Fimotro μπας και ξεστραβωθεί λιγάκι, που δεν το βλέπω, γιατί και αυτός την ίδια καψούρα με τον Άδωνι έχει - και κυρίως είμαι περίεργος να δω τι θα απαντήσει ο Αντιπρόεδρος, είναι το εξής:

Πως αυτός, ο "υπέρμαχος" και "προστάτης" των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα (υπαλλήλων και ελευθέρων επαγγελματιών) εξηγεί το εξής παράδοξο, μία Δεξιά κυβέρνηση να νομοθετεί και μία Αριστερή κυβέρνηση να εκτελεί, την πιο κατάφωρη φορολογική αδικία που έχει βιώσει ποτέ αυτή η Χώρα.
Αναφέρομαι στα επίσημα - και τα οποία δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση - στατιστικά στοιχεία της Γ.Γ.Δημοσίων Εσόδων σύμφωνα με τα οποία, μόλις το 3% των φορολογουμένων, δηλαδή περίπου 267.500 Πολίτες πλήρωσαν το 42% (....ναι αλήθεια είναι!!!) του συνολικού φόρου εισοδήματος του 2015.
Και όταν λέμε για φόρο εισοδήματος του 2015, μιλάμε για εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2014 και για το οποία ίσχυσε αυτούσιο το φορολογικό καθεστώς που νομοθετήθηκε επί Σαμαρά-Βενιζέλου, με τη σφραγίδα των αστροπελεκιών Στουρνάρα-Χαρδούβελη. Το φορολογικό κοστουμάκι του ΣΥΡΙΖΑ για το 2016, δηλαδή το φόρο εισοδήματος για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2015, δεν το είδαμε ακόμα, το περιμένουμε.
Σίγουρα θα μας πέσει και βαρύ και στενό, αλλά μας έχεις προπονήσει καλά Άδωνι. Αλλά πως γίνεται ρε γίγαντα Άδωνι, όπου σταθείς και όπου βρεθείς να αυτοαναγορεύεσαι σε υπέρμαχο και θιασώτη της ελεύθερης αγοράς και οικονομίας, να μας παραμυθιάζεις περί ανάγκης περικοπής των δημοσίων δαπανών, ενώ όταν εσύ είχες αυτή τη δυνατότητα ως Κυβέρνηση, όχι μόνο δεν ελάφρωσες τους φορολογουμένους με πάνω από 30.000 ευρώ, αλλά η κυβέρνησή σου τους ΞΕΣΚΙΣΕ κανονικά!
Πως έχεις μούτρα ρε και βγαίνεις και τσαμπουνάς ιστορίες για αγρίους, όταν εσύ πρώτος τις θεωρίες σου δεν τις εφαρμόζεις; Και να σου πως και κάτι Άδωνι, ο ΣΥΡΙΖΑ αναδιανομή και φορολογία θέλει και δεν το κρύβει, εσύ που υποτίθεται πως έχεις κολλήσει ένσημα - σέβομαι το site που με φιλοξενεί και τους αναγνώστες του, να μην πω τι έχεις κολλήσει - πως δικαιολογείς το γεγονός ότι η αγριότερη φορολόγηση που έχει υλοποιηθεί και εφαρμοστεί μέχρι σήμερα έχει και τη δική σου υπογραφή και σφραγίδα.
Ποιος άνθρωπος της αγοράς και του μεροκάματου που κατορθώνει με μόχθο και αίμα να βγάλει πάνω από 30.000 ευρώ το χρόνο (μεικτά, με το φόρο για να μην ξεχνιόμαστε....) να κάτσει να σε πιστέψει;
Αλήθεια που είναι οι δημοσιογράφοι, όταν με τέτοια ατράνταχτα στοιχεία και ντοκουμέντα που καταδεικνύουν το μέγεθος της υπερφορολόγησης του 3% των φορλογουμένων της Χώρας, αντί να σε ξετινάξουν στις ερωτήσεις και να σε κάνουν ρόμπα, σε τέτοιο σημείο που να μην έχεις που να κρυφτείς, κάθεστε όλο νάζι, χαριεντίζεστε ακιζόμενοι και στο τέλος, αφού συμφωνήσετε ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας, πάτε για ύπνο πανευτυχείς ότι επιτελέσατε το εθνικό και πατριωτικό σας καθήκον.
Keywords
Τυχαία Θέματα