Η συνεντευξη του τσιπρα δρομολογει θετικες εξελιξεις στον σκαϊ

17:07 15/7/2016 - Πηγή: Fimotro
ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
Πλήρης η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που δημοσίευσε χθες το Fimotro (εδώ) σχετικά με την...
συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε από τον Αλέξη Παπαχελά για τις τηλεοπτικές άδειες και ο ίδιος τοποθετήθηκε επί του θέματος. Έτσι δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι ο Α. Τσίπρας
έθεσε ως όρο για την συνέντευξη να μην πει το παραμικρό για τις τηλεοπτικές άδειες και τον διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αντιθέτως ο πρωθυπουργός, ξεκαθάρισε ότι "δεν φιμώνουμε κανέναν". "Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες είναι η πιο αδιάβλητη διαδικασία" είπε χαρακτηριστικά για να εισπράξει ένα πλατύ χαμόγελο από τον Α. Παπαχελά.
Μάλιστα ο Α. Τσίπρας συνέκρινε τη δι αδικασία των πανελλαδικών αδειών με τις... πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, συμπληρώνοντας ότι θα πρέπει το συγκεκριμένο μοντέλο να επεκταθεί και σε άλλους διαγωνισμούς του δημοσίου.
Ο πρωθυπουργός δεν δίστασε να απαντήσει και στον Πάνο Καμμένο που ζήτησε να εξαιρεθεί ο υποψήφιος για το διαγωνισμό εργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας, λέγοντας στον Αλέξη Παπαχελά όταν ρωτήθηκε σχετικά, «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανέναν, ακόμα κι αν είναι προμηθευτής του δημοσίου. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τη διαπλοκή είναι να κατοχυρώσουμε τη βιωσιμότητα του σχήματος».
Εν τω μεταξύ η τηλεθέαση για τα δεδομένα του ΣΚΑΪ ήταν πολύ υψηλή. Σχεδόν διπλάσια από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η συνέντευξη του προέδρου της κυβέρνησης στον Αλέξη Παπαχελά συγκέντρωσε 17,3% μέσο όρο, ενώ σε απόλυτους αριθμούς τηλεθεατών την παρακολούθησαν 460.000. Pas mal που λένε και οι Γάλλοι!
Keywords
Τυχαία Θέματα