Θεοδωρακης : δεν θα κανω τον καραγκιοζη πολιτικο ανεβαινοντας στα τρακτερ

12:07 14/2/2016 - Πηγή: Fimotro
Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για το ζήτημα των αγροτών, του προσφυγικού, αλλά και του ασφαλιστικού εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, με...
συνέντευξή του στην εκπομπή Ακραίως στον ΣΚΑΪ, με τον Τάκη Χατζή.
«Η χώρα χρειάζεται πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, αλλά όχι του Τόμσεν» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού και στη συνέχεια κατηγόρησε την κυβέρνηση για «συμπεριφορά καθεστώτος».
Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στο προσφυγικό:
«Στο μεταναστευτικό έπρεπε από την αρχή να μπει κάποιος που γνωρίζει το πρόβλημα. Πρέπει να υπάρξει καινούριο εισπρακτικό σύστημα για το ασφαλιστικό
και το αγροτικό με 13% φόρο στις ομάδες των συνεταιρισμών. Οι αγρότες πρέπει να φορολογούνται με βάση την παραγωγή τους. Αν η παραγωγή δεν επιστρέψει στο ελληνικό χωράφι θα ζούμε πάντα με δανεικά».
«Δυστυχώς υπάρχει και ο παλαιοαγρότης» είπε και συνέχισε: «Το μέλλον της αγροτιάς δεν είναι ο "παλαιοαγρότης" που είχαν επιβάλλει οι υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αδικημένοι είναι οι νέοι παραγωγοί» ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του κ. Τσίπρα: «Είναι καραγκιόζης ο πολιτικός που ανεβαίνει στο τρακτέρ και υπόσχεται πράγματα. Δεν θα γίνω καραγκιόζης. Για να φύγει η χώρα πρέπει να έχει παραγωγή, που θα συνδέσει με το τουριστικό προϊόν. Ποια είναι η πρότασή τους για το ασφαλιστικό; Αυτοί που θα δουλεύουν θα πληρώνουν αυτούς που δεν δουλεύουν;».
Keywords
Τυχαία Θέματα