Πόση εξυγίανση να αντέξω ο άνθρωπος

15:20 14/2/2016 - Πηγή: Bam
Ο Μπάμπης Χριστόγλου τα λέει έξω από τα δόντια στο σημερινό φύλλο του ΓΑΥΡΟΥ

Κατάλαβες νεόγαυρε γιατί φωνάζουν, σκούζουν και χτυπιούνται τόσο καιρό, γιατί αγοράζουν εφημερίδες, ραδιόφωνα, κανάλια, σάϊτ και ξημεροβραδιάζονται στους Θωμαϊδηδες και τους διάφορους εξυγιαντές, κατάλαβες γιατί ορμάνε στους διαιτητές, στους επόπτες και σε όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου, έτσι γιατί μερικοί έχουν φάει το παραμυθάκι της εξυγίανσης.

Ο μόνος τρόπος να σε αντιμετωπίσουν και να μην βάλουν το χέρι στη τσέπη είναι αυτός που είδαμε λάϊβ στο ΟΑΚΑ
με εννέα παίχτες ή με μαϊμουδένιο πέναλτι και στα τελευταία δέκα λεπτά να πέφτουν κάτω για καθυστερήσεις. Ο Καλογερόπουλος προκειμένου να μην σφυρίξει στα τρένα όπως τον είχε απειλήσει πριν λίγο καιρό ο λεφτάς, έκανε όλα τα χατίρια δεν κράτησε ούτε τους τύπους σε ζωντανό και πανελλαδικό δίκτυο έδειξε πως μια ομάδα που είναι καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο μπορεί στο δεύτερο να τη βάλεις στο καναβάτσο. Πως μια ομάδα ακόμη και αν παίζει με παίχτη λιγότερο, που έχεις φροντίσει εσύ να γίνει αυτό και πως πάλι φαίνεται καλύτερη στο γήπεδο και δεν βλέπεις πως μπορεί ο ανήμπορος αντίπαλος να της βάλει γκολ, φροντίζεις εσύ από μόνος σου σε μια φάση που η μπάλα κτυπά στο στήθος του Μιλιβόγεβιτς, να δώσεις πέναλτι για να σκοράρει και αφού έχει κάνει το έγκλημα μετά δίνεις και μια δεύτερη κόκκινη στον άλλον για να μη μας πουν και τίποτα. Εύγε λοιπόν κύριε Καλογερόπουλε, μπράβο το πήρατε το αήττητο από τον Ολυμπιακό, ελπίζω τουλάχιστον να υπάρχει πριμ για αυτό και να μην το έκανες ΤΣΑΜΠΑ μόνο με υποσχέσεις γιατί δεν είναι και από τους καλύτερους στον τομέα αυτό.

Για το ματς δεν έχω και πολλά να πω, τα είδαμε όλοι, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο ακόμα και με 10 παίχτες, ο Θρύλος δεν έχανε ποτέ, έτσι ανέλαβε το κοράκι, το αποτέλεσμα γνωστό αλλά ο διάολος έχει πολλά ποδάρια αγαπητή μου υπάρχει και το κύπελλο γιατί το πρωτάθλημα όπως είναι γνωστό είστε έτη φωτός πίσω. Θα σε πετύχω και θα τα ξαναπούμε ποδοσφαιρικά πάντα και έχοντας συναίσθηση πως και το τι συμβαίνει.
Keywords
Τυχαία Θέματα