Masterchef 2024: Βαθμολογία «χαστούκι» έφερε αποχώρηση που θα συζητηθεί – Σκληρές κουβέντες και «καρφιά»

08:31 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Σκληρή η μάχη που έδωσαν στο Masterchef 2024 για την παραμονή τους οι συμμετέχοντες του μαγειρικού διαγωνισμού.

Μετά τη νίκη της μπλε μπριγάδας, στην ομαδική δοκιμασία της Τετάρτης, αλλά και το συμβούλιο για την αξιολόγηση των πιάτων τους, ακολούθησε η δοκιμασία ασυλίας και η δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με καλεσμένο τον chef Αριστοτέλη Μέγκουλα.

Στη Δοκιμασία Ασυλίας έλαβαν μέρος ο Χρήστος Μοίρας και ο Γιάννης Κούρτογλου, οι οποίοι έπρεπε να

ετοιμάσουν το γνωστό στους λάτρεις του MasterChef scotch egg, ένα φαινομενικά εύκολο πιάτο, που όμως μπορούσε να εξελιχθεί σε εφιάλτη, ακόμα και για τον καλύτερο μάγειρα.

Τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε τελικά ο Κούρτογλου, ο οποίος μονομάχησε μαγειρικά με τον Μάριο Ιωάννου και τον Σοφοκλή Πουλή.

Οι τρεις κριτές του Masterchef 2024, καθώς και ο guest κριτής, αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και κατέληξαν στον παίκτη που είχε το πιο αδύναμο πιάτο.

Από το MasterChef 2024 αποχώρησε ο Μάριος, αφού τα υλικά της συνταγής που κλήθηκε να φέρει εις πέρας, δεν έδεσαν.

Ο παίκτης έλαβε ιδιαίτερα χαμηλή με πολλά 5άρια και ένα 4άρι από τον guest κριτή. Ο συμπαίκτης του, Γιάννης, ανέφερε λίγο νωρίτερα: «Karma is a bitch sometimes».

«Ήξερα ό, τι υπάρχει η πιθανότητα αποχώρησης σήμερα. Ήταν πολύ σύντομο το ταξίδι για εμένα. Ήθελα να δω κι άλλα πράγματα.

Θα ήμουν ευχαριστημένος αν έφευγα μετά τους πέντε. Φεύγω με αρκετή γνώση κι εμπειρίες από το παιχνίδι. Χαρούμενες και κακές στιγμές. Έκανα καινούργιους φίλους», ήταν τα πρώτα λόγια του Μάριου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

To άρθρο Masterchef 2024: Βαθμολογία «χαστούκι» έφερε αποχώρηση που θα συζητηθεί – Σκληρές κουβέντες και «καρφιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα