Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη σε Ψινάκη για το #metoo - «Αν είχα στόχο τα ρουχαλάκια μου θα έμενα σιωπηλή»

12:17 28/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Την απάντησή της στην αδιανόητη επίθεση που έγινε για την ίδια από τον Ηλία Ψινάκη στο χτεσινό (28.04.2024) επεισόδιο του J2US, έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου καλεσμένος στο σόου J2US για να κάνει την κριτική του

στα διαγωνιζόμενα ζευγάρια κάνοντας τα μοναδικά του σχόλια. Την στιγμή που έκρινε την προσπάθεια του Ίαν Στρατή και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, κατακεραύνωσε την Μαίρη Συνατσάκη αφήνοντας τον σύντροφό της «παγωτό».

«Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το #metoo. Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα» ανέφερε ο guest κριτής του J2US με τον Ίαν Στρατή να μην δίνει κάποια απάντηση.

Ο λόγος πίσω από αυτό το αιχμηρό σχόλιο που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης ήταν η τοποθέτηση της Μαίρης Συνατσάκη, που είχε κάνει δηλώσεις για την στιγμή που ο Ηλίας Ψινάκης προσπάθησε να κατεβάσει το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου στον αέρα του X-Factor το 2022.

«Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής -δεν χρειάζεται να λέμε κι ονόματα- και έχοντας το metoo ως σημαία… Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το #metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια.» είπε ο Ηλίας Ψινάκης ρίχνοντας τα βέλη του στην Μαίρη Συνατσάκη από τον αέρα του J2US.

Με τη σειρά της, η Μαίρη Συνατσάκη τοποθετήθηκε για το σκηνικό που προκλήθηκε και το σχολίασε σήμερα Κυριακή κάνοντας ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Σχετικά με το χθεσινό “σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κ.Ψινάκη απέναντι στην κα. Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη.

Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές. Το δεύτερο είναι η επιρροή του κ. Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του.

Είναι προφανές πως αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου θα έπρεπε να μείνω σιωπηλή», έγραψε η γνωστή influencer.

Την στιγμή που ο Ηλίας Ψινάκης έκανε on air αυτή τη δήλωση για την σύντροφο του Ίαν Στρατή, η συμπαίκτριά του Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε απαντώντας στον γνωστό μάνατζερ: «Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το #metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση».

To άρθρο Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη σε Ψινάκη για το #metoo - «Αν είχα στόχο τα ρουχαλάκια μου θα έμενα σιωπηλή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαίρης Συνατσάκη, Ψινάκη - Αν,mairis synatsaki, psinaki - an