Η Μαρίνα Σάττι «έφερε εξάρες» με το Ζάρι και ξεσήκωσε τη σκηνή της Eurovision

23:09 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Μάγεψε τα πλήθη η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» στον μεγάλο τελικό της Eurovision που γίνεται στο Μάλμε της Σουηδίας.

Εκθαμβωτική ήταν η Μαρίνα Σάττι on stage κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τραγουδιού «Ζάρι» με το οποίο εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision.

Χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια η Σάττι έφερε αέρα Ελλάδας στο Μάλμε, χόρεψε και έκανε τους Eurofans να σηκωθούν από τις θέσεις τους και να χορέψουν μαζί της φωνάζοντας το χαρακτηριστικό «Τα, τα, τα..».

Αμέσως μετά την μπαλάντα της Λετονίας βγήκε στη σκηνή η Μαρίνα Σάττι μαζί με τους 4 χορευτές της και «έκανε χαμό» δίνοντας κέφι και χαρά σε ολόκληρη την αρένα.

Μόλις ξεκίνησε η μελωδία του τραγουδιού η αρένα «τρελάθηκε» στα ζητωκραυγάσματα, τα χειροκροτήματα και αποθεώθηκε από όλους όσους την απόλαυσαν live.

«Ώπα, ώπα, ώπα. Είναι ένα αυθεντικό ελληνικό groove από την Μαρίνα Σάττι, και μας έχει πάρει όλους να χορεύουμε – μαντήλια στο χέρι!», έγραψε η Eurovision για την ελληνική συμμετοχή.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Στα προγνωστικά το «Ζάρι» βρίσκεται στην 6η θέση, με Ισραήλ, Κροατία, Ελβετία, Γαλλία και Ουκρανία να βρίσκονται μέσα στην 5αδα. Η ελληνική αποστολή και η ίδια η Μαρίνα Σάττι ελπίζουν να καταφέρουν να δώσουν στην Ελλάδα μια θέση ακόμη πιο κοντά στην πρωτιά.

Υπενθυμίζεται πως η Κύπρος εμφανίζεται στην 20η θέση, αμέσως μετά την Αρμενία.

To άρθρο Η Μαρίνα Σάττι «έφερε εξάρες» με το Ζάρι και ξεσήκωσε τη σκηνή της Eurovision δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα