Η τραγική ιστορία πίσω από το Europapa του Joost Klein της Ολλανδίας που βρέθηκε εκτός Eurovision

14:50 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Κάτω από το βάρος μιας επίσημης καταγγελίας που έκανε εργαζόμενη σε βάρος του τραγουδιστή της Ολλανδίας, Joost Klein, η EBU προχώρησε στον αποκλεισμό του τραγουδιού Europapa, που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του φετινού διαγωνισμού της Eurovision

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι ακριβώς συνέβη και οδήγησε στον αποκλεισμό της Ολλανδίας από το φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Όλα φαίνεται ότι έγιναν το βράδυ του Β’ Ημιτελικού με πρωταγωνιστές τον Joost Klein και μία εργαζόμενη της παραγωγής. 

Με συνοπτικές διαδικασίες και ύστερα από έρευνα στην οποία φαίνεται ότι ενεπλάκη και η σουηδική αστυνομία η EBU απέκλεισε το Europapa του Joost Klein.

Ποιος είναι ο 26χρονος Joost Klein

Ο Joost γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 1997 στην περιοχή Φρισία της Ολλανδίας. Σε ηλικία 12 ετών έχασε τον πατέρα του από καρκίνο και μόλις ένα χρόνο αργότερα πέθανε και η μητέρα του. 

Τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του μεγάλωσαν τον Joost.

Σε ηλικία 11 ετών είχε ήδη ανοίξει κανάλι στο YouTube με το όνομα EenhoornJoost (Μονόκερος Joost). Αργότερα άρχισε να τραγουδάει και έγραψε μάλιστα και ένα βιβλίο. 

Το τραγούδι που βρέθηκε εκτός διαγωνισμού:

Η απώλεια των γονιών του αποτέλεσε αφορμή για να γράψει το «Europapa», το οποίο μπορεί να μοιάζει χαρούμενο στο πρώτο άκουσμα, ωστόσο αποτελεί έναν συγκινητικό φόρο τιμής στους ανθρώπους που τον έφεραν στον κόσμο.

Σε ένα σημείο στο τραγούδι ο στίχος αναφέρει: «Στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι άνθρωποι, ο πατέρας μου κάποτε μου είπε ότι ο κόσμος δεν έχει σύνορα, “μου λείπεις”, αυτό ψιθυρίζω κάθε μέρα, βλέπεις, μπαμπά, σε άκουσα».

To άρθρο Η τραγική ιστορία πίσω από το Europapa του Joost Klein της Ολλανδίας που βρέθηκε εκτός Eurovision δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Europapa, Joost Klein, Ολλανδίας, Eurovision,Europapa, Joost Klein, ollandias, Eurovision